Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се сјеба ми се скрши дајте некое инфо праел некој екрани шо ти знам за ефтини пари или...мала пукнатинка е или некој да му го шитнам за ефтини пари предлог кој како!Прегледај го приврзокот 98475 Прегледај го приврзокот 98476 Прегледај го приврзокот 98477 Прегледај го приврзокот 98478
Нема бе некое инфо за сервис !!!

Да ве прашам нешто, дали ќе можам да си го надградам андроидот од џели бин на кит кат на мојот телефон (Алкател Идол) со 1гиг рам пошто имам слушнато дека Кит Кетот прифаќа и со 512 мегабајти?
ПС: Знам дека со надградба ќе престане да ми важи гаранцијата :(

Да ве прашам нешто, дали ќе можам да си го надградам андроидот од џели бин на кит кат на мојот телефон (Алкател Идол) со 1гиг рам пошто имам слушнато дека Кит Кетот прифаќа и со 512 мегабајти?
ПС: Знам дека со надградба ќе престане да ми важи гаранцијата :(
Доколку нема официјален апдејт, види на хда дали има кит кат ром, иначе и да ставиш кастом ром потоа можеш да го вратиш фабричкиот, со што повторно би ти важела гаранцијата (мислам дека нема да биде проблем)

Има ли некаде SIM Card адаптери

OTAPIPH4012K_01-640x480.jpg

Каде се продаваат заштитни фолии за екран? Како онаа фолијата што е на него кога ќе го купиш телефонот.

Дали знае некој да ми каже колку се движат кај нас екраните за HTC Desire X, и дали може само стакло да ми сменат или мора комплет сосе тач? Прашувам бидејќи ми падна телефонот и му пукна екранот на 2 места. Тачот си работи перфектно кај напукнатините ама грдо изгледа и планирам да го сменам па да знам колку би чинело ако има некој информација?

Каде се продаваат заштитни фолии за екран? Како онаа фолијата што е на него кога ќе го купиш телефонот.

На зелено пазарче имаш, ко ќе влезеш од позади (кај што продаваат делови за купатила) одма од лева страна, снабден е бааги стариот само во паковање имаш по една фолија и мислам дека за сите видови телефони е 100 денара, јас скоро земав за Samsung galaxy Core, Galaxy Mini 3350 и за HTC Desire X сите 3 по 100 денара ми ги наплати. Истотака и на ebay имаш, таму па се поефтини еднаш имам земено 5 фолии за 1 долар и 1 долар за достава.

Последно уредено:
Дали знае некој да ми каже колку се движат кај нас екраните за HTC Desire X, и дали може само стакло да ми сменат или мора комплет сосе тач? Прашувам бидејќи ми падна телефонот и му пукна екранот на 2 места. Тачот си работи перфектно кај напукнатините ама грдо изгледа и планирам да го сменам па да знам колку би чинело ако има некој информација?

Мислам дека можеш да смениш само екран без тач е сеа околу цените незнам точно можеш и да си нарачаш од нет и да ти зменат само тука само работна рака да си платиш.

Види на адресава може ке најдеш цена или јави се прашај ако е скапо кај нас можеш и за нет да побараш. Ја гледав за мојот самсунг има на нет евтини а и тука не беа скапи околу 1500 самл никако да се решам да го сменам

http://megamobil.com.mk/products/store/mobilna-galanterija

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Samsung galaxy s3 mini има некој проблем со полнењето т.е. не баш со полнењето ама не знам што му е точно проблемот. Телефонов се укочил и после вадење на батеријата и повторно ставање, покажало 0%. Го ставиле на полнач и прво не се полнел, па кога го извадиле од полнач покажало 50%. И сега кога ќе се стави на полнач се случува воопшто да не реагира. Или пак, ќе почне да се полни и кога ќе го извадиш полначот уште пишува дека се полни и после некое време се губи. Решение има ли? Нешто до џекчето е или?
Му направив и фактори ресет и пак истото се случува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom