haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
не бе, HTC Desire 610
Да си доплател 2-3, ке си земел многу подобар телефонот нешто во рангот на G2 или Galaxy S4
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не бе, HTC Desire 610
LG ми се антипатични телефони, а Самсунгот кочи...Да си доплател 2-3, ке си земел многу подобар телефонот нешто во рангот на G2 или Galaxy S4
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
LG ми се антипатични телефони, а Самсунгот кочи...
Нема бе некое инфо за сервис !!!Ми се сјеба ми се скрши дајте некое инфо праел некој екрани шо ти знам за ефтини пари или...мала пукнатинка е или некој да му го шитнам за ефтини пари предлог кој како!Прегледај го приврзокот 98475 Прегледај го приврзокот 98476 Прегледај го приврзокот 98477 Прегледај го приврзокот 98478
Нема делови за китајците ... продади го така или преболи гоНема бе некое инфо за сервис !!!
Доколку нема официјален апдејт, види на хда дали има кит кат ром, иначе и да ставиш кастом ром потоа можеш да го вратиш фабричкиот, со што повторно би ти важела гаранцијата (мислам дека нема да биде проблем)Да ве прашам нешто, дали ќе можам да си го надградам андроидот од џели бин на кит кат на мојот телефон (Алкател Идол) со 1гиг рам пошто имам слушнато дека Кит Кетот прифаќа и со 512 мегабајти?
ПС: Знам дека со надградба ќе престане да ми важи гаранцијата![]()
Јеп ... со 3 различни видови исто како на сликаваИма ли некаде SIM Card адаптери
![]()
ми треба од микро сим во мини сим, овие се изгледа нано во микро сим ?Јеп ... со 3 различни видови исто како на сликава
![]()
Ги има сите комбинации ... од микро во мини ти е третиот адаптерми треба од микро сим во мини сим, овие се изгледа нано во микро сим ?
Каде се продаваат заштитни фолии за екран? Како онаа фолијата што е на него кога ќе го купиш телефонот.
Дали знае некој да ми каже колку се движат кај нас екраните за HTC Desire X, и дали може само стакло да ми сменат или мора комплет сосе тач? Прашувам бидејќи ми падна телефонот и му пукна екранот на 2 места. Тачот си работи перфектно кај напукнатините ама грдо изгледа и планирам да го сменам па да знам колку би чинело ако има некој информација?