Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
LG L70 добар телефон е?
Ми треба телефон за секојдневно користење, разговори, viber, facebook, овој го има од T-Mobile за 130 денари месечно, се исплати да се земе така?
Па би требало да брка работа

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Утре би требало да го продолжам договорот со ВИП, па се двоумам кој телефон да го земам.... HTC desire 610 или Sony M2?? Ваши мислења околу телефоните, можеби искуства.... Мене повеќе ми прави ќејф HTC....

Утре би требало да го продолжам договорот со ВИП, па се двоумам кој телефон да го земам.... HTC desire 610 или Sony M2?? Ваши мислења околу телефоните, можеби искуства.... Мене повеќе ми прави ќејф HTC....

имам работено со двата, брзината е скоро иста, камерите иако се 8 мп, двете се просек, дизајнот на хтц некако више и мене ми направи мерак пошто личи малце на M8, за разлика од иксперијата која од двете страни е со стакло. Хтц-то има појака предна камера за правење селфиња доколку тоа ти значи нешто, јас искрено би идел на хтц 610

имам работено со двата, брзината е скоро иста, камерите иако се 8 мп, двете се просек, дизајнот на хтц некако више и мене ми направи мерак пошто личи малце на M8, за разлика од иксперијата која од двете страни е со стакло. Хтц-то има појака предна камера за правење селфиња доколку тоа ти значи нешто, јас искрено би идел на хтц 610
Јас многу сакам HTC One, ама некако во моментот не ми е толкава чергата, па 610 би ми завршило работа, како и да е ваљда 610 е доста подобар од Алкател ОТ991

Готово, го земав Хтц-то... :) ми изгледа добар, па ќе видиме

lg-slide-case-black-1.jpg

Каде може да се најде ваков Flip Cover и која цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom