Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ингс (y) Све дур си седи у Барнли не го тргам од фантази :)

Вокс е поефтин, а ништо полош
Го имав лани на фантази чемпионшип :D

Со оваа формација на Ван Гал мислам дека нема место за Shaw во тимот, барем од то шо пратев на пријателскиве нивни. Форсира модерна 3-5-2 со високо поставени бекој како Јанг и Валенсија и стандардно штоперско трио. Сеуште мислам дека трансферот на Шо беше договорен пред Ван Гал да дојди на чело на Јунајтед, а се официјализра во тој период ко го назначија.

Иако не мора да е некој фактор то. @Harvey S.[DOUBLEPOST=1407278397][/DOUBLEPOST]Голмани: Гузан(Астон Вила) и Сперони(Кристал Палас)
Одбрана: Кошчиелни(Арсенал), Онуоха(КПР), Камерун(Стоук), Кејхил(Челзи) и Вард(Кристал Палас);
Средина: Стерлинг (Ливерпул), Баркли(Евертон), Ремзи(Арсенал), Мата(Јунајтед), Сигурдсон (Свонси);
Напад: Руни(Јунајтед), Адебајор(Тотенхем), Кембел(Арсенал).

Мало појаснување, едино би го сменал Онуоха од одбраната, ако видам дека Колкер и Фердинанд ќе бидат прв тим. Лани беше добар во 2ра лига од дефанзифците кај КПР.
Очекувам Баркли и Сигурдсон да бидат топ избор од „поефтините“ особено што и двата ќе имаат поголема минутажа и поголема слобода сезонава, особено вториов.
Во нападот Руни сигруно ќе го оставам, а другите ми се променливи. Адебајор го ставив бидејќи Тотенхем има „лесен распоред“ на почеток, ако воопшто има таков. Кембел сигурно ќе игра прв тим во прво коло бидејќи сеуште ги нема Подолски и Озил кои „делумно“ играат на негова позиција, па убеден сум дека Венгер ќе му даде шанса. Прашање и ризик е дали ќе ја искористи. Но немаше никој друг, поарен за 5. :D То е то. Сеуште се двоумам дали Адебајор или Лукаку, но Аде ми е некако постабилен.[DOUBLEPOST=1407278545][/DOUBLEPOST]А, и се си мислам Ривиер ќе биди откритие во Њукасал, али се некако нема место за него. :D И да, наравоучение од лани, не менувајте многу играчи, т.е не правете многу трансфери во текот на сезоната, освен ако не морате. Пеколно ќе зажалите. :D

Последно уредено:
Колкер сигурно ќе биде првотимец, затоа го сменив со Лескот, башга гледам овој knee injury.

Не се сеќавам нив кој им беше прв голман во чемпионшип ? Грин или Марфи ?

Со оваа формација на Ван Гал мислам дека нема место за Shaw во тимот, барем од то шо пратев на пријателскиве нивни. Форсира модерна 3-5-2 со високо поставени бекој како Јанг и Валенсија и стандардно штоперско трио. Сеуште мислам дека трансферот на Шо беше договорен пред Ван Гал да дојди на чело на Јунајтед, а се официјализра во тој период ко го назначија.
You couldn't be more wrong. Ван Гал го одобри трансферот на Шо уште пред СП а не ги играше сите утакмици на турава зошто е послаб со кондицијата, не ни имаше комплетен одмор, само една недела а дете е уште.

You couldn't be more wrong. Ван Гал го одобри трансферот на Шо уште пред СП а не ги играше сите утакмици на турава зошто е послаб со кондицијата, не ни имаше комплетен одмор, само една недела а дете е уште.

Убо си реков. Не го играше воопшто. Затоа не можев да го видам како игра, па затоа не би го препорачал во тимот да го земат, на фантази. Исто како шо викам да не го купуваат Санчез заради тоа што ќе му требаат минимум 2 месеци да се адаптира. Тие 10.5 можат да ги искористат попаметно, па ако сакаат нека го купат подоцна. Ремзи на пример, ако е фан на Арсенал. А за тоа дали го одобрил, погодувам, не велам дека е така. Некако не ми е веројатно дека Ван Гал би купил толку скап дефанзивец. Али ете, сум грешел. :D[DOUBLEPOST=1407280219][/DOUBLEPOST]
Колкер од КПР е добра опција за одбрана. Ќе биде стандарден а КПР игра тврдо.

Абе најдобра опција ти е автобусот од Челзи да го имаш во одбраната. Али скапи се, ММЕ. :D :D

Убо си реков. Не го играше воопшто.

Абе најдобра опција ти е автобусот од Челзи да го имаш во одбраната. Али скапи се, ММЕ. :D :D
Чоек, на сите утакмици го играше освен со Реал чинам. Кажи дека не си гледал :)

Чоек, на сите утакмици го играше освен со Реал чинам. Кажи дека не си гледал :)

И со Интер не играше, мислам. Или не ? И на уште една не играше. Со Реал цела ја изгледав. Признавам. :D :D[DOUBLEPOST=1407281097][/DOUBLEPOST]
И со Интер не играше, мислам. Или не ? И на уште една не играше. Со Реал цела ја изгледав. Признавам. :D :D
И со Галакси мислам дека не играше. Барем 2то.

Дајте некоја Х2Х лига. Само во нашава сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom