Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Куписи формации за играчитеПрва дивизија, каде што и противниците се доста поконкретни него кога си трета или четврта дивизија.
Прегледај го приврзокот 99117
Моменталниот состав.
Прегледај го приврзокот 99118
Препорачано е да не отвараш пакови се додека не склопиш добар тим...Повеќе се исплати пакети или играч да купиш? Тоа малце не го сфаќам.
Препорачано е да не отвараш пакови се додека не склопиш добар тим...
А како ќе склопам тим ако не отварам пакови? Зборувам за тие што ги дава на секој 2 левел. Што менува ако ги отворам?Препорачано е да не отвараш пакови се додека не склопиш добар тим...
Повеќе се исплати пакети или играч да купиш? Тоа малце не го сфаќам.
А како ќе склопам тим ако не отварам пакови? Зборувам за тие што ги дава на секој 2 левел. Што менува ако ги отворам?
Куписи формации за играчите![]()
Те додадовГо средив баш сега ова со формациве, а иначе кој играт нека ме додајт на Оригин bayernnajdobri![]()
Чера пет пати ми се угаси играта на онлине од лига ќе испаднем ради тија срања![]()
Да а тоа со серверите уште дупи кј менеЈас или тоа или пак ме дава против човек со целиот тим на Реал Мадрид, со што нормално губам со моите ботови. Ако испаднам од дивизијата, после истото мора да го поминам пак за да се вратам назад?