FIFA World

• Креатор на темата Креатор на темата Сутлијаш
  • Време на започнување Време на започнување
Повеќе се исплати пакети или играч да купиш? Тоа малце не го сфаќам.

Препорачано е да не отвараш пакови се додека не склопиш добар тим...

Значи да купувам играчи а паковите да ги чувам? Фала, малце касно но фала. :D

Препорачано е да не отвараш пакови се додека не склопиш добар тим...
А како ќе склопам тим ако не отварам пакови? Зборувам за тие што ги дава на секој 2 левел. Што менува ако ги отворам?

Повеќе се исплати пакети или играч да купиш? Тоа малце не го сфаќам.
А како ќе склопам тим ако не отварам пакови? Зборувам за тие што ги дава на секој 2 левел. Што менува ако ги отворам?

Отварајте тие pack шо ти се паѓаат, така се игра на почеток со тие ботови. Али у никој случај не трошете coins на истите да ги купите, подобро идете на transfer market и барајте си солидни играчи. Gold обавезно, оние темно златни, не светли. За почеток за ефтино може да се најдат играчи ко Џакерини, Лалана и сл. што е топ за пониските лиги. После собирајте пари ко ја што ги иам Суарез и Агуеро у напад :D

Ок, ми се избаци човек со цел тим златни и одиграни 200 натпревари. Мечмејкинг одличен!

Нема врска јачината на тимот. Т.е. има врска, ама се е до квалитетите на играчот. Еден ми се избаци, цел тим Корејци, сите бронзени, просек 62-3, ме тепаше 2-0. А јас цел тим со златни, оверал преку 80 и слично. Некад сум тепал некој што му е тимот оверал преку 85-6 а мене 80-81 (он со Фалкао и Кавани у напад, а ја со Торес и Чичарито). Повеќе преферирам побрзи играчи со цел да правам двојни проигрувања и проигрувања во празно. Менував нонстоп тактики, од 4-3-1-2, 4-2-2-2 и сеа со 3-5-2.

Ја престанав да играм откако ме изнервираа баговите (стигнав до 52 левел мислам), заради нив два пати испаднав во пониска дивизија и слично. Иначе, мене цел тим ми е скоро Челси, е сеа ми се падна Марко Баша како плав и си го играм прв тим. Ја си купувам пакови затоа што некад знае да се падне солиден играч (мада се имам многу заебувано) плус ми се паѓаат контрактс и формации кои и да не ми требаат ќе ги шитнам. А и играчите ќе ги шитнам, по 1000-1200 ама ќе се земе нешто. Искрено, не ми се купуваат скапи играчи да давам по 30/40 000 за нив.

Али може да се изигра некоја, сеа не ми текнува на никот, ќе ве додадам после овие што сте тука. :)

Иначе, сеа ми текна, ако имате ставено да ви стигаат мејлови од фифа ворлд, некад стигаат и најразлични пакови. (голд контрактс, голд пакс, сребрени и слично)

Чера пет пати ми се угаси играта на онлине од лига ќе испаднем ради тија срања :D

Чера пет пати ми се угаси играта на онлине од лига ќе испаднем ради тија срања :D

Јас или тоа или пак ме дава против човек со целиот тим на Реал Мадрид, со што нормално губам со моите ботови. Ако испаднам од дивизијата, после истото мора да го поминам пак за да се вратам назад?

На почеток лесно е, многу слаби се паѓаат, само контролите не можам да ги наместам, ископирав од Фифа и пак истите се. qetpoi на origin.

Јас или тоа или пак ме дава против човек со целиот тим на Реал Мадрид, со што нормално губам со моите ботови. Ако испаднам од дивизијата, после истото мора да го поминам пак за да се вратам назад?
Да а тоа со серверите уште дупи кј мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom