Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Играше денес Санчез, има за што да жалам шо не глеав или не е толку страшно ? :icon_mrgr:

Инаку Венгер и играчиве се импресионирани од Чемберс како добро одиграл на CB од прва утакмица, изгледа ќе биде одлично изненаџење детево

Играше денес Санчез, има за што да жалам шо не глеав или не е толку страшно ? :icon_mrgr:
Играше 15-тина минута но утакмицата веќе беше мртва, ништо посебно не изигра.
Венгер кажа утре ќе изиграл 45 минути Алексис.

Белерин беше одличен, не ми е криво што Џенко замина на позајмица, Белерин може да се бори за прв тим со Дебуши.

Играше 15-тина минута но утакмицата веќе беше мртва, ништо посебно не изигра.
Венгер кажа утре ќе изиграл 45 минути Алексис.

Белерин беше одличен, не ми е криво што Џенко замина на позајмица, Белерин може да се бори за прв тим со Дебуши.

Треба да го видиме прво дефанизвно, Бенфика не не притисна којзнае колку а и тоа што го направи по негова страна изгледаше малце несигурно. Али офанзивно е далеку подобар од Џенко, Сања и веројатно и Дебуши.

Daleku e Belerin od klupa a kamoli od moznost da se bori za prv tim. Ofanzivno da pokaza kvaliteti ali vo defanziva bese los a koga ke pocnat natprevari od PL i LS nema da e isto kako denes protiv Benfika na koja pogolemiot del od kvalitetniot igracki kadar im zamina letovo.

Па и искрено немаме друг за бек. Ако си замине Вермален една повреда на централните и Чемберс ќе се префли таму. Тогаш со сигурност Белерин ќе игра таму.

Али најбитен период во август и дел од септември ќе биди за Кембел. Ако детето има потенцијал ќе покажи дека може да се смета на него. Венгер го исфали денес и мислам, мислам дека Кембел ќе ни биде откритие сезонава.

А и убеден сум дека ќе добие шанса нареден викенд со Сити. Еве како го гледам тимот за тогаш, иако е рано.

Шчезни; Дебуши, Косиелни, Чемберс, Гибс; Артета, Џек, Ремзи, Казорла; Кембел и Јаја.

Не верувам дека Јаја и Џоел ќе играат од старт со Сити, многу поверојатно е Санчез и Жиру.
Ај Кембел може некако и да стартува ама Саного нема теорија пред Жиру да ја почне таа утакмица освен ако не даде пак 4 гола утре :D

А кој ќе му биде партнер на Кош на почеток, дур се врати Пер?
Толку ли верба има Венгер во 19 годишник на една од клучните позиции за кои е пресудно искуството.

Мислам дека Пер ќе го пропушти само натпреварот со Сити.

Пер, Озил и Подолски се на одмор. Овај последниот клава слики од кај баба му во Полска. Вториов оди на кошарка со Роуз. Првиот за жив го нема.

Не се ни во тренажен процес, т.е не се ни во Лондон, така да не ги очекувајте до мин. 2 коло. После тоа, можеби ќе бидат во тимот.

Жиру можеби, но, ќе видиме. Се си мислам дека ќе почни со Саного, па ако треба ќе влезе Жиру. Некако поверојатно ми е.

Гледајте утре хет трик на Жиру, да му покаже кој е главен во Арсенал. :D

Prvo se izvinuvam za latinicava,na kompjuterov ne e moj.
Јас не би го мењал со никој,само ако може некако да им го лапнеме Алексис.Е тогаш ке направиме мн добра зделка,а кога почнав веке да кажувам желбички искрено за ДМФ го сакам Бендер од леверкузен(y)

Postov mi e na 24 april :D

Znaci uste vtorata zelba da mi se ispolni i ke bidam najsreken.
Ve citam redovno nemam ni eden post ispusteno no ne pisuvam mnogu porati toa sto sum vo amerika na work&travel i da znaete deka mnogu vi ljubomoram oti nemozam bas ubavo da gi pratam site novosti so nasiov klub + od svetskoto go izgledav samo finaleto :( .
Toj mladiot od sautemton go imav gledano nekolku pati lani ne mi bese nesto mnogu dobar no ne bese i slab ali sepak 16 milioni(kako sto procitav) nekako preplaten mi stoi.

Za Sanchez ic ne se somnevam,go obozavam igracov.
Gledam nekoi sto se bunea za sagna,brzo go zaboravija.

Vikate Cambel ke go bide?
A na rezultati gledam jajcevo dalo 4 gola,igraa protiv botovi ili stvarno bese dobar?
Dajte stavete nekoj poglem hajlats da vidam kako sme igrale sto sansi sme pravele.

Definitivno brazilkite na Venger mu go zemaa pametot :)

Почна да ме зафркава арсенал.ком
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20140802/highlights-arsenal-v-benfica
The video is not authorized for your location (MK)
Дали кај вас го има истиот проблем?

Абе ко од Зимбабве да сме, уште не можиме да гледаме видеа. Ебати државата. На јутјуб не можам да си гледам видеа од пејачката моја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom