Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.997
Мислам дека е карактер од видео игра. Но во најмала рака е анимиран.
И личи на воен пилот.
И личи на воен пилот.
ma nee swat be braatМислам дека е карактер од видео игра. Но во најмала рака е анимиран.
И личи на воен пилот.
Да читам S.W.A.T. Но сват за мене е гостин на свадба. Дали е игра или нешто слично, не знам, затоа што не играм видео игри.ma nee swat be braat
special weapons and tactics - најелитната полициска специјална единица во светотДа читам S.W.A.T. Но сват за мене е гостин на свадба. Дали е игра или нешто слично, не знам, затоа што не играм видео игри.
Но важно е анимиран лик.
Искрено не.special weapons and tactics - најелитната полициска специјална единица во светот
не си слушнал.. . .........
ств ? чудно али јбг не е страшно хаххаИскрено не.
Во ниедна книга го немам сретнато овој поим. Ко што реков игри не играм. Тв само неколку серии и емисии и тоа. Малку сум ограничен во тој поглед.ств ? чудно али јбг не е страшно хахха
p.s eve sea znaes
па у книга ли ќе ги сретнеш бе , а и зависи каква книга...чим си по книгите џапни некоја таква за да ги сретнеш деВо ниедна книга го немам сретнато овој поим. Ко што реков игри не играм. Тв само неколку серии и емисии и тоа. Малку сум ограничен во тој поглед.
Можеби и сум ги сретнал, не се сеќавам. Зафон, Ремарк (ја најде книгата?), како Деникен, Кинг, сеа Мартин, Толкин, Џоана, Колинс, Раб, Оскар и сл. ги немаат спомнато. Јас тоа читам. Браун не знам, можеби. Користи многу поими како ПОДС на пример. Знаеш што е ПОДС?па у книга ли ќе ги сретнеш бе , а и зависи каква книга...чим си по книгите џапни некоја таква за да ги сретнеш де
а за сериите ...дај не ме заебавај бар у една од нив сигурно ќе се појават и ќе ги има да го ебам
aee па и ти сеа не да го претера хаха не бе ја нема а и други книги си читам летово нека седи таа за незнам ...некад Ти кај отиде бе незнам штое потс со оглед на годините разлика помеѓу мене и тебе еххее и ти претера да го ебам ххaаМожеби и сум ги сретнал, не се сеќавам. Зафон, Ремарк (ја најде книгата?), како Деникен, Кинг, сеа Мартин, Толкин, Џоана, Колинс, Раб, Оскар и сл. ги немаат спомнато. Јас тоа читам. Браун не знам, можеби. Користи многу поими како ПОДС на пример. Знаеш што е ПОДС?
Леле разликата во годините е огромна! Не знаеш колкава е. Можеш само да претпоставуваш нели? Но лоша претпоставка.aee па и ти сеа не да го претера хаха не бе ја нема а и други книги си читам летово нека седи таа за незнам ...некад Ти кај отиде бе незнам штое потс со оглед на годините разлика помеѓу мене и тебе еххее и ти претера да го ебам ххaа
колку и да е разликата сигурно си минимум 5 години постар од мене и немоеш да се израмнуваме јас и ти се глеа дека си постар....џабе ми ги изнакажа тие ... [DOUBLEPOST=1406658785][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=qurflmeGUAM еј и глеј го филмов еј мн е јакЛеле разликата во годините е огромна! Не знаеш колкава е. Можеш само да претпоставуваш нели? Но лоша претпоставка.
Јас ти реков дека сме колеги. Тоа е доволна информација за да произнесеш заклучок колку години навистина имам.колку и да е разликата сигурно си минимум 5 години постар од мене и немоеш да се израмнуваме јас и ти се глеа дека си постар....џабе ми ги изнакажа тие ...