Коментар за аватарот на членот кој е над вас

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Мислам дека е карактер од видео игра. Но во најмала рака е анимиран.
И личи на воен пилот. :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ок е, би бил подобар само ако ја нема портокаловата боја на него:)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Муј мал:ROFLMAO:

... напишано на шпански :pos:

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
ma nee swat be braat :D
Да читам S.W.A.T. Но сват за мене е гостин на свадба. Дали е игра или нешто слично, не знам, затоа што не играм видео игри.

Но важно е анимиран лик. :)

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Да читам S.W.A.T. Но сват за мене е гостин на свадба. Дали е игра или нешто слично, не знам, затоа што не играм видео игри.

Но важно е анимиран лик. :)
special weapons and tactics - најелитната полициска специјална единица во светот ;)
не си слушнал.. .:eek:o_O ......... :)

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
ств ? чудно али јбг не е страшно хахха :)
p.s eve sea znaes :D
Во ниедна книга го немам сретнато овој поим. Ко што реков игри не играм. Тв само неколку серии и емисии и тоа. Малку сум ограничен во тој поглед. :)

marinium

Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Во ниедна книга го немам сретнато овој поим. Ко што реков игри не играм. Тв само неколку серии и емисии и тоа. Малку сум ограничен во тој поглед. :)
па у книга ли ќе ги сретнеш бе , а и зависи каква книга...чим си по книгите џапни некоја таква за да ги сретнеш де :D
а за сериите ...дај не ме заебавај бар у една од нив сигурно ќе се појават и ќе ги има да го ебам :D

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
па у книга ли ќе ги сретнеш бе , а и зависи каква книга...чим си по книгите џапни некоја таква за да ги сретнеш де :D
а за сериите ...дај не ме заебавај бар у една од нив сигурно ќе се појават и ќе ги има да го ебам :D
Можеби и сум ги сретнал, не се сеќавам. Зафон, Ремарк (ја најде книгата?), како Деникен, Кинг, сеа Мартин, Толкин, Џоана, Колинс, Раб, Оскар и сл. ги немаат спомнато. Јас тоа читам. Браун не знам, можеби. Користи многу поими како ПОДС на пример. Знаеш што е ПОДС?

marinium

Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Можеби и сум ги сретнал, не се сеќавам. Зафон, Ремарк (ја најде книгата?), како Деникен, Кинг, сеа Мартин, Толкин, Џоана, Колинс, Раб, Оскар и сл. ги немаат спомнато. Јас тоа читам. Браун не знам, можеби. Користи многу поими како ПОДС на пример. Знаеш што е ПОДС?
aee па и ти сеа не да го претера хаха не бе ја нема а и други книги си читам летово нека седи таа за незнам ...некад :D Ти кај отиде бе :P незнам штое потс со оглед на годините разлика помеѓу мене и тебе еххее и ти претера да го ебам ххaа :)

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
aee па и ти сеа не да го претера хаха не бе ја нема а и други книги си читам летово нека седи таа за незнам ...некад :D Ти кај отиде бе :P незнам штое потс со оглед на годините разлика помеѓу мене и тебе еххее и ти претера да го ебам ххaа :)
Леле разликата во годините е огромна! Не знаеш колкава е. Можеш само да претпоставуваш нели? Но лоша претпоставка. :P

marinium

Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Леле разликата во годините е огромна! Не знаеш колкава е. Можеш само да претпоставуваш нели? Но лоша претпоставка. :P
колку и да е разликата сигурно си минимум 5 години постар од мене и немоеш да се израмнуваме јас и ти се глеа дека си постар....џабе ми ги изнакажа тие ... :)[DOUBLEPOST=1406658785][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=qurflmeGUAM еј и глеј го филмов еј мн е јак :)
p.s не те заебавам ств....одвои саат ипол и изглеј еден добар филм :)

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
колку и да е разликата сигурно си минимум 5 години постар од мене и немоеш да се израмнуваме јас и ти се глеа дека си постар....џабе ми ги изнакажа тие ... :)
Јас ти реков дека сме колеги. Тоа е доволна информација за да произнесеш заклучок колку години навистина имам. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom