Кајгана фото-натпревари [општи дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
па има некое општо прифатено мислење за тоа што се “деца“
ПС
имаш фотка од момент на правење деца??
А може и тоа?!? Иам!!!! Ама нема дете, а не па деца...во множина е темата!!

6873
by Anco on Кајгана форум
тема ДЕЦА, да ги спомнеме и овие деца отргнати од прегратките на мајките во 1948г.

Зашто толку многу блур на сликава? Со намален блур сосема посилдно ќе изгледа. Вака ептен нападно ми изгледа.
Па некако не ми се допаѓаше позадината, врата, плакар, ...... некако сакав да го ставам во преден план детето. А пошто е и со мала резолуција, а и толку се разбирам во манипулација со слики, ..... така испадна :(
П.С. за манипулацијата имав помош од еден член тука, и поз до него;)

Па некако не ми се допаѓаше позадината, врата, плакар, ...... некако сакав да го ставам во преден план детето. А пошто е и со мала резолуција, а и толку се разбирам во манипулација со слики, ..... така испадна :(
П.С. за манипулацијата имав помош од еден член тука, и поз до него;)
Океј е тоа што е заматаено, ама според мене е превише. Можелно нијанса две да биде послаб блурот и да изгеда сликата многу подобро.[DOUBLEPOST=1406336209][/DOUBLEPOST]Аи не ми се верува какви слики се ставаат на натпреваров. Зборам за оваа на @4NHK0 .
Ако немаш некоја добра слика воопшто не ни ставај.

Океј е тоа што е заматаено, ама според мене е превише. Можелно нијанса две да биде послаб блурот и да изгеда сликата многу подобро.[DOUBLEPOST=1406336209][/DOUBLEPOST]Аи не ми се верува какви слики се ставаат на натпреваров. Зборам за оваа на @4NHK0 .
Ако немаш некоја добра слика воопшто не ни ставај.
Што и фали на мојава слика? Ете има деца, што друго треба. Барем не е туѓа и не е е украдена од некоја рандом интернет страница.

Што и фали на мојава слика? Ете има деца, што друго треба. Барем не е туѓа и не е е украдена од некоја рандом интернет страница.
1 болд. Има чкртаници во паинт.
2 болд. До сеа нема некој таков што ставил слика преземена од некоја рандом страница.

Picture 785.jpg Picture 1184.jpg
има две во едно,па три во едно, и тоа за десет денари, а овде неможе повеќе од едно сликче за натпревар,
ту ама строги критериуми,па на олимпијада бре и во женско трчање има тркачи со сомнително потекло и пол.

колку значи на земја најдена ламарина со дупки
Пре би рекол: „Колку значи да ти дојде идеја и да имаш способност да искористиш на земја најдена лимарина со дупки.“

има две во едно,па три во едно, и тоа за десет денари, а овде неможе повеќе од едно сликче за натпревар,
ту ама строги критериуми,па на олимпијада бре и во женско трчање има тркачи со сомнително потекло и пол.
и на олимпијада не мојш 3 пати да трчаш 100 метри, туку еднаш, али можеш да ушествуваш после на 500 метри, на скок во далечина, па штафета.....
ова сега е 100 метри
минатата недела беше друго, следнаа ќе биде нешто трето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom