Кајгана фото-натпревари [општи дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Морав, не ми се смеј. Еве го гомцето од сликата...за помакро од ова јас немам можности, апаратот е тој :)
Прегледај го приврзокот 97332
Ја немав отворено темава... отворив галеријата и гласав.
Сликата си е регулар макро и мене најмногу ми се допадна и ја гласав.
Кога ја видов ми дојде на ум цитат од Јура Парк „Животот наоѓа начин...“ Претпоставувам тоа ти била и идејата.
ПС. Не си требала да го скинеш гомцето :)

Ех, не бев при компјутер вчера, цел ден патуев. Ако сеуште можам да дадам тема, тоаш темата нека биде „Деца“. :)

Ех, не бев при компјутер вчера, цел ден патуев. Ако сеуште можам да дадам тема, тоаш темата нека биде „Деца“. :)
Во последен момент се јави ко добрио младиќ на филм шо во последен момент ќе го спаси момето од смрт па таа ќе го засака и ќе имаат после секс на крајо

Ја немав отворено темава... отворив галеријата и гласав.
Сликата си е регулар макро и мене најмногу ми се допадна и ја гласав.
Кога ја видов ми дојде на ум цитат од Јура Парк „Животот наоѓа начин...“ Претпоставувам тоа ти била и идејата.
ПС. Не си требала да го скинеш гомцето :)

Ете, барем еден ме сфатил :) гомцето беше колатерална штета :( ама во право си...

Пак не му успеа :pos:
Во последен момент се појави инаку веќе се спремав да зададам тема “социјални услови како предуслов за исчезнување на традиционалните одбележја на Македонската носија во современите облеки“

@Let 3 глеам веќе и темата си на напраил. Пак се извинуем шо не бев у можност тоа да напраам ја. За да ти ја олеснам работата офкорс. :)

@Let 3 глеам веќе и темата си на напраил. Пак се извинуем шо не бев у можност тоа да напраам ја. За да ти ја олеснам работата офкорс. :)
Јас дома “извини“ не пијам и не мезам “извини“
ќе напраиш едно пригодно “извини“ пакетче или “извини“ пликче и ќе го пратиш

Едно прашање, али е ОК да се стави слика од дете, али ликот да биде замаглен. не друго, за мое се работи, али ете, не сакам да се препознава. Инаку имам топ слика која сигурно ќе ги освои вашите симпатии, па дури прогнозирам и можна победа :P

Едно прашање, али е ОК да се стави слика од дете, али ликот да биде замаглен. не друго, за мое се работи, али ете, не сакам да се препознава. Инаку имам топ слика која сигурно ќе ги освои вашите симпатии, па дури прогнозирам и можна победа :P
не е забрането само колку тоа ќе им се бендиса на другите не знам, како заштитен сведок ....

Чекам чекам чекам :) ме копка

А има старосна граница? :P сите се нечиви деца
па има некое општо прифатено мислење за тоа што се “деца“
ПС
имаш фотка од момент на правење деца??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom