коцка
Curiouser and curiouser!
А може и тоа?!? Иам!!!! Ама нема дете, а не па деца...во множина е темата!!па има некое општо прифатено мислење за тоа што се “деца“
ПС
имаш фотка од момент на правење деца??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А може и тоа?!? Иам!!!! Ама нема дете, а не па деца...во множина е темата!!па има некое општо прифатено мислење за тоа што се “деца“
ПС
имаш фотка од момент на правење деца??
пуштај, шо ги фермаш децата!А може и тоа?!? Иам!!!! Ама нема дете, а не па деца...во множина е темата!!
Ако почекамуште малку, од тоа копкање, цела бавча ќе ископаш, па да не те мачам толку, ЕВЕЧекам чекам чекамме копка

Па некако не ми се допаѓаше позадината, врата, плакар, ...... некако сакав да го ставам во преден план детето. А пошто е и со мала резолуција, а и толку се разбирам во манипулација со слики, ..... така испаднаЗашто толку многу блур на сликава? Со намален блур сосема посилдно ќе изгледа. Вака ептен нападно ми изгледа.

Океј е тоа што е заматаено, ама според мене е превише. Можелно нијанса две да биде послаб блурот и да изгеда сликата многу подобро.[DOUBLEPOST=1406336209][/DOUBLEPOST]Аи не ми се верува какви слики се ставаат на натпреваров. Зборам за оваа на @4NHK0 .Па некако не ми се допаѓаше позадината, врата, плакар, ...... некако сакав да го ставам во преден план детето. А пошто е и со мала резолуција, а и толку се разбирам во манипулација со слики, ..... така испадна
П.С. за манипулацијата имав помош од еден член тука, и поз до него![]()
Што и фали на мојава слика? Ете има деца, што друго треба. Барем не е туѓа и не е е украдена од некоја рандом интернет страница.Океј е тоа што е заматаено, ама според мене е превише. Можелно нијанса две да биде послаб блурот и да изгеда сликата многу подобро.[DOUBLEPOST=1406336209][/DOUBLEPOST]Аи не ми се верува какви слики се ставаат на натпреваров. Зборам за оваа на @4NHK0 .
Ако немаш некоја добра слика воопшто не ни ставај.
1 болд. Има чкртаници во паинт.Што и фали на мојава слика? Ете има деца, што друго треба. Барем не е туѓа и не е е украдена од некоја рандом интернет страница.

Така а? Ќе видиме...Мислам дека го имаме победникот![]()

Пре би рекол: „Колку значи да ти дојде идеја и да имаш способност да искористиш на земја најдена лимарина со дупки.“колку значи на земја најдена ламарина со дупки
и на олимпијада не мојш 3 пати да трчаш 100 метри, туку еднаш, али можеш да ушествуваш после на 500 метри, на скок во далечина, па штафета.....има две во едно,па три во едно, и тоа за десет денари, а овде неможе повеќе од едно сликче за натпревар,
ту ама строги критериуми,па на олимпијада бре и во женско трчање има тркачи со сомнително потекло и пол.