Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Него, баш сега ми текна на муабетите лани кога имаше негодување за анкетата каква да биде. Се сеќавам дека некои се бунеа за класичната анкета кој ќе биде шампион, дека преку тоа не се правело ништо друго освен пребројување на тоа кој тим колку навивачи има овде на кајгана, покрај можеби гласвите од неутралните кои не се многу. Воден од тоа ми текна нешто па ако немате ништо против (или ако не е против правилата) може анкетата годинава да биде различна. Една опција е да го видиме мислењето на повеќето во врска со тимовите од Милано, односно дали ќе бидат дел од топ 3 сезонава или нема да бидат или само едниот тим ќе биде. Друго малку потешка за реализирање идеја е анкетата да биде за тоа кој ќе ја содржи првата тројка оваа сезона. Сепак овде има многу комбинации и пермутации :D.

Изјаснете се, ако се за ќе направиме нешто поинтересно, ако не ќе одиме со класичната анкета за тоа кој ќе биде шампион во 14/15.
Кој тим ќе биде второпласиран зад победникот Јувентус :D ,вака е најреално;)

Него, баш сега ми текна на муабетите лани кога имаше негодување за анкетата каква да биде. Се сеќавам дека некои се бунеа за класичната анкета кој ќе биде шампион, дека преку тоа не се правело ништо друго освен пребројување на тоа кој тим колку навивачи има овде на кајгана, покрај можеби гласвите од неутралните кои не се многу. Воден од тоа ми текна нешто па ако немате ништо против (или ако не е против правилата) може анкетата годинава да биде различна. Една опција е да го видиме мислењето на повеќето во врска со тимовите од Милано, односно дали ќе бидат дел од топ 3 сезонава или нема да бидат или само едниот тим ќе биде. Друго малку потешка за реализирање идеја е анкетата да биде за тоа кој ќе ја содржи првата тројка оваа сезона. Сепак овде има многу комбинации и пермутации :D.

Изјаснете се, ако се за ќе направиме нешто поинтересно, ако не ќе одиме со класичната анкета за тоа кој ќе биде шампион во 14/15.
можи на пример:
најдобар голгетер на првенството (од секој тим по еден)
најдобар млад играч на првенството (од секој тим по еден)

Со оглед на тоа дека изминатава сезона бодовната разлика помеѓу првиот и вториот тим беше голема, може да се се скоцка во тој смисол за оваа сезона

Кој ќе биде тимот со најмногу офсајди ?
Кој тим ќе има најмногу пенали ?
Што мислите , кој тим ќе има најмногу црвени картони ?
Кој тим ќе намести највеќе натпревари ?
Вашето мислење за тоа колку пати ќе се постира линкот на Scirea ?
Кој тим ќе има најмногу нерешени ?
Кој тим ќе си даде најмногу автоголови ?

Мал придонес . :D

@Scirea , пред да ми се нафрлиш , се шегувам. :D

Не, не ми се допаѓаат анкети со илјада опции. А мислам дека и не се прегледни ниту пак корисни. Ај ако не измислам нешто до понеделник ќе одиме со класичното, освен ако некој нема подобра идеја во меѓувреме.

А јас не примам шали на моја сметка? Ајде влези во твојот фан клуб и прочитај што имам пишано пред некој ден. Само шалата треба да е на место, а ова ти што го пиша е потсмевање заради тоа што Лацио го подржувале луѓе од периферија. Кажи ми уствари што е тука срамно? Еве јас сум од Скопје тоа треба ли да значи дека треба со потсмев да ги гледам членовите од другите градови:confused:
А тоа што викаш дека тимот ни е патетика само да те потсетам дека 90 посто од играчите се истите што четири пати по ред и еднаш во финале го победи твојот клуб;) За шали во секое време сум тука ама како што реков за шали кои се на место без разлика дали се на моја или друга сметка.[DOUBLEPOST=1406387425][/DOUBLEPOST]За првиот дел лошо сум те разбрал па да ти одговорам. Не значи дека ако се шалам на моја сметка тоа ја намалува мојата љубов за клубот.

Па шалата за периферијата е да се знае кој е вистинскиот чистокрвен тим на Рим, без разлика што Лацио функционира од порано, не е тој клуб правиот клуб на Рим:)

Без разлика на тие победи, моментално сте "па-те-ти-ка"

Реков јас еднаш дека нема повеќе со тебе да се зезам, почнав пак и еве го истиот проблем, за било што и да те провоцирам пробај да ми вратиш во иста мера, но не навлегувај толку сериозно(y)[DOUBLEPOST=1406402100][/DOUBLEPOST]Може да се направи анкета во стилот: "колку тренери Зампарини ќе смени во новата сезона?":D

Најдобро би било анкета со повеќе опции, а прашањето да е нешто во смисла - Кој тим има најголеми шанси да е шампион на Италија оваа сезона?
Секој фан ако би бил приморан на една опција, би гласал за својот тим. Ако има повеќе опции, би било пореално.

Па шалата за периферијата е да се знае кој е вистинскиот чистокрвен тим на Рим, без разлика што Лацио функционира од порано, не е тој клуб правиот клуб на Рим:)

Без разлика на тие победи, моментално сте "па-те-ти-ка"

Реков јас еднаш дека нема повеќе со тебе да се зезам, почнав пак и еве го истиот проблем, за било што и да те провоцирам пробај да ми вратиш во иста мера, но не навлегувај толку сериозно(y)[DOUBLEPOST=1406402100][/DOUBLEPOST]Може да се направи анкета во стилот: "колку тренери Зампарини ќе смени во новата сезона?":D
Ha ha tuka te cekav moze vo nekoj drug svet ke bidete prvata rimska ekipa a ne ekipa koja e sozdadena 27godini podocna so zdruzuvanje na nekolku ekipi:)
A toa dali ke bideme patetiki ke pokaze sezonata i togas spored nekoj bevme mizerni:rolleyes:

Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2

Последно уредено:
Колку непостоечки пенали ќе му бидат досудени на Јувентус?
coffee.gif

Колку пати Дрогирашот ќе навива за нерешено во дерби мечевите кога не игра Милан?
coffee.gif

Колку пати Мацари ќе излезе со цефка тренерка на утакмица?
coffee.gif

Колку пати Марио Гомез ќе дојде во темава за да каже дека Бундес Лига >>> Серија А?
coffee.gif

За колку тимови ќе навива Ригел во Серија А?
coffee.gif

За последното моја претпоставка е за 19, а тимот за кој нема да навива ќе ја освои титулата.
coffee.gif

Ова детево Учан што го зеде Рома,да знаете ќе ви прае сериозни проблеми(y).

Колку време ќе биде Зденко тренер на Каљари?

Каков гол даде Пјанич =D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom