Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Ти си правник . Од твој правен аспект гледано има шанси дечково да си ги врати парите ?
Можеби... зависи што поседува како доказ... долга и широка е таа работа...
Туку... абдал... сам си е крив.

Ехх, ништо... уште ми е лута Лангелина од прошлиот пат :'(

@Keljav А ти блгарче едно, собери си ги парталите и сиктер во бугарија... ебати тоа лицимерниот

Последно уредено:
Стварно, ова сумљам, не ни скопски, ни српски ни македонски. Од кај го извадивте? Глеам поише луѓе го користат, а нигде не припаѓа.
Сумњам е српски (и скопски), се сомневам е литературно македонски.

Колку што ти имаш образ толку и таа има . ОБРАЗ ЃОН .

...рече дечкото со образ, кој бајдвеј, се слика со чорапа у гаќите, се филма дека му се пуштаат асистентки, а кога ќе биде фатен у лага , плаче како пичка.

:facepalm:

Ехх, ништо... уште ми е лута Лангелина од прошлиот пат :'(

@Keljav А ти блгарче едно, собери си ги парталите и сиктер во бугарија... ебати тоа лицимерниот

Што проблеми имаш ? Изглеа дозата си ја утнал.

Лицето и е скриено,градникот и е поголем од тоа што треба да покрие а и останатите карактеристики не и се на ниво.
Од оваа би прифатил само да ми го лиже корнетот и тоа во темно.

Нема цицки али за дување може

Да, само уште Прилепчканката да е таа на сликата. Позади неа елегантно средена куќа, скапи слики, камин, гардероба, а дува за 300 денари lol. Само пазете да не налетате на некои од Ѓупците прилепски.

Прилепчанката е уствари прилепчанец шо прај пари со фортумо

Sent from my iPhone using Tapatalk

Овој будалава Дандо го ограбија 80000 евра а денес си купил нова Јамаха мт 07. Изгледа таа не му ги земала сите пари.

Овој будалава Дандо го ограбија 80000 евра а денес си купил нова Јамаха мт 07. Изгледа таа не му ги земала сите пари.
Му оставила неколку плати, чинам пишуваше по порталиве :) Може решил со мотор да ја згази.

? Што е проблем со тебе. Да Кристина е
Срцка лепотица најубава цура на свет.
Кога љубов е во прашање нема цена

Ти ако имаш видено пичка во животот , јас ќе си ги сечам јајцата и ќе си ги залепам на челото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom