Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
13.500
Како да се почне разговор со девојка на кајгана?
И` праќаш порака со содржина :Got some eggs? I wanna scramble them.
или за себе
I got some eggs... wanna scramble them?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да не беше среда или четврток 16 минатиот месец?

Ливерпул обично не игра во тие денови...
wewe me ostavi bez zborovi, ne znam 6to da ti vratam!!!
nc nc nc nc

После таков есјепринг на домашен, каков што Лиса Ан и Џина Лин можат само да замислат, добро е што имаш каква-таква меморија.
Добро е што не мислиш дека се случило во шеесдруга или шеестреќа.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Добро утро друже, очигледно дека е фејк и тролање штом е отворено во ЧДА . Што сакаш ти во ЧДА да отворам ? Алгоритмичка логика и вештачка интелигенција ? Паралелни димензии ? :tapp:
Добро утро златен сега станав . Не несакам тоа сакам НУКЛЕАРНА ФИЗИКА .

Член од
13 септември 2009
Мислења
561
Поени од реакции
434
НЕ ЛАЖИ! Не беше само "Hi". Почна да и се пушташ у стил нешто ми се допаѓа твоето размислување и курци палци,па уште слика и праќаш и фејсбук.И ја нормално како нејзин дечко без она да знае мораше да те матирам т.е. ја да ти го пишам тоа :D

Друга пат немој да си пробал да не ти го објавам FB јавно :sneaky:
Чекајте малце другари ! :D Имаме апдејт од ситуацијава. И пишав на момава само "Hi"

И еве го повратниот одговор

Кажувајте сега чаре и давајте памет што да правиме , понатаму со разговорот . :pos:

Последно уредено:
Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ако го улвои ќе и пише
„абе за другар прашувам, се срами па да му помогнам...“
Или во овој стил :

" Наслов на конверзацијата : GTA San Andreas
Eј извини другар ама еве кај два сати се мачам да ја симнам играва да не знаеш како
И оваа : :O
Еј по грешка мислев другарми ( што има да мислеш ова не е фб чат па да згрешеш порака пишеш , ќе биде дрво ако не ја сфате ситуацијата )
Епа кога сме веќе во конверзација може да се запознаеме .... "[DOUBLEPOST=1396609633][/DOUBLEPOST]Еј сам на себе се викаш грд , и сам на себе по ПП се пушташ :icon_lol:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
НЕ ЛАЖИ! Не беше само "Hi". Почна да и се пушташ у стил нешто ми се допаѓа твоето размислување и курци палци,па уште слика и праќаш и фејсбук.И ја нормално како нејзин дечко без она да знае мораше да те матирам т.е. ја да ти го пишам тоа :D

Леле, каква пресвртница!
Продолжете со дикусијата.
:гик:

N

NikolaMKD91

Гостин

Знам на што мислиш , не е таа конверзација . Оваа конверзација за ти која збориш е постара, мислам од лани :pos: Не збориме за иста девојка , ама нема везе . :) Сеедно како ќе ме сфатиш . За ФБ - то, ако го имаш не е фрка, јавно ми беше објавено на профил тука, скоро цела кајгана ја имам за френдс, сите ме знаат . Кулирај си :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Леле, каква пресвртница!
Продолжете со дикусијата.
:гик:
Истово сакав да го пишам!
ДРАМА! Кајгана драма!
СКАНДАЛОЗНО!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ШОКАНТНО!

Член од
13 септември 2009
Мислења
561
Поени од реакции
434
Па јбт ваљда знам што сум пишал..ти се мешаш нешто. Ја ти го пишав тоа грд си :D
Знам на што мислиш , не е таа конверзација . Оваа конверзација за ти која збориш е постара, мислам од лани :pos: Не збориме за иста девојка , ама нема везе . :) Сеедно како ќе ме сфатиш . За ФБ - то, ако го имаш не е фрка, јавно ми беше објавено на профил тука, скоро цела кајгана ја имам за френдс, сите ме знаат . Кулирај си :)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Како да се почне разговор со девојка на кајгана?
И` праќаш порака со содржина :Got some eggs? I wanna scramble them.
или за себе
I got some eggs... wanna scramble them?
После "Got some eggs?" по дефиниција следува "I got a sausage" и коа она ќе те праша "What kind of sausage" ти и враќаш "Wiener sausage".
Тука малата се попалува и ти вика "Дај две и едно ѕидарско" и тоа е тоа. Нема потреба да се комплицира.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Plot-twist. (y)

А како да започнеш разговор на кајгана, па што знам јас како го сфаќам форумов ние цело време разговараме меѓу себе на темиве, е прашањето веројатно би било како да започнеш интимен разговор со член од форумот, па шо знам, у приватна порака некако во стилот демек ми се допаѓаат твоие мислења за тоа и тоа, од кај си, па ако се погодите од ист град или во близина може да се проба похрабро сакаш да се видиме или дојди таму и таму ќе има добра забава. Така нешто отприлика, макар што ја не сум го пробал ова но логично би ми изгледало. Но запазете дека тука разговарате со особи под псевдоним за кои не знаете премногу, ни изглед, ни љубовен статус, ни години (бар не на сите), па ни пол, да бидеме реални.

Kajgana Shop

На врв Bottom