You'll never walk alone бе дечко.Демек двајца на еден?
Оф мори мајко мила.
Да не беше среда или четврток 16 минатиот месец?You'll never walk alone бе дечко.
Ништо не си научил на 16ти минатиот месец.
wewe me ostavi bez zborovi, ne znam 6to da ti vratam!!!Да не беше среда или четврток 16 минатиот месец?
Ливерпул обично не игра во тие денови...
Добро утро златен сега станав . Не несакам тоа сакам НУКЛЕАРНА ФИЗИКА .Добро утро друже, очигледно дека е фејк и тролање штом е отворено во ЧДА . Што сакаш ти во ЧДА да отворам ? Алгоритмичка логика и вештачка интелигенција ? Паралелни димензии ?![]()
Чекајте малце другари !Имаме апдејт од ситуацијава. И пишав на момава само "Hi"
И еве го повратниот одговор
![]()
Кажувајте сега чаре и давајте памет што да правиме , понатаму со разговорот .![]()
Или во овој стил :Ако го улвои ќе и пише
„абе за другар прашувам, се срами па да му помогнам...“
Леле, каква пресвртница!НЕ ЛАЖИ! Не беше само "Hi". Почна да и се пушташ у стил нешто ми се допаѓа твоето размислување и курци палци,па уште слика и праќаш и фејсбук.И ја нормално како нејзин дечко без она да знае мораше да те матирам т.е. ја да ти го пишам тоа
Друга пат немој да си пробал да не ти го објавам FB јавно![]()
Знам на што мислиш , не е таа конверзација . Оваа конверзација за ти која збориш е постара, мислам од ланиНЕ ЛАЖИ! Не беше само "Hi". Почна да и се пушташ у стил нешто ми се допаѓа твоето размислување и курци палци,па уште слика и праќаш и фејсбук.И ја нормално како нејзин дечко без она да знае мораше да те матирам т.е. ја да ти го пишам тоа
Друга пат немој да си пробал да не ти го објавам FB јавно![]()
Истово сакав да го пишам!Леле, каква пресвртница!
Продолжете со дикусијата.
![]()
Знам на што мислиш , не е таа конверзација . Оваа конверзација за ти која збориш е постара, мислам од ланиНе збориме за иста девојка , ама нема везе .
Сеедно како ќе ме сфатиш . За ФБ - то, ако го имаш не е фрка, јавно ми беше објавено на профил тука, скоро цела кајгана ја имам за френдс, сите ме знаат . Кулирај си
![]()
После "Got some eggs?" по дефиниција следува "I got a sausage" и коа она ќе те праша "What kind of sausage" ти и враќаш "Wiener sausage".Како да се почне разговор со девојка на кајгана?
И` праќаш порака со содржина :Got some eggs? I wanna scramble them.
или за себе
I got some eggs... wanna scramble them?