Кајгана фото-натпревари [општи дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
@ShakaZulu пиши ми како правилно да ја ставим сликата за да знам и за друг пут да не грешим ако сакаш ? :)

@ShakaZulu пиши ми како правилно да ја ставим сликата за да знам и за друг пут да не грешим ако сакаш ? :)
1 отвараш галерија.
2 креираш свој албум.
3 закачуваш своја слика.
4 горе во средина имаш “сподели“. кликаш на тоа и се појавува нов прозорец со 4 линка. тебе ти треба 4-тиот. го копираш и
5 го ставаш на темата.
5а како го ставаш? па кликаш на тоа зелениот плус, го внесуваш линкот и ВОАЛА

@Let3 ќе те молам за пресуда за да имам време ако треба да ставам нова фотка :)
Фала[DOUBLEPOST=1405101458][/DOUBLEPOST]значи @Let 3 срам да ти е, сеа викендов ќе ме нема, не прифаќам дисфалификација во последен момент оп стоп!
Искрено таа пријавената не ми делува за макро, таа другата која овде на дискусии ја стави појќе ми личи, некои фотки и не можеш сосем сигурно да кажеш дали се макро ако немаш увид во природна големина на фотката, ај да е буба, цвет, трева, кај твојата е потешко да се одреди али ми е сумњиво дека е макро....

Последно уредено:
Искрено таа пријавената не ми делува за макро, таа другата која овде на дискусии ја стави појќе ми личи, некои фотки и не можеш сосем сигурно да кажеш дали се макро ако немаш увид во природна големина на фотката, ај да е буба, цвет, трева, кај твојата е потешко да се одреди али ми е сумњиво дека е макро....
Таа тука што ја ставив е истата што е пријавена, со растението кое го држам во рака, за да покажам колку е мало, демек нели поголемо треба да изгледа. А дупката е пукнатина помеѓу скалите :)
На крај вие одлучете :)

Таа тука што ја ставив е истата што е пријавена, со растението кое го држам во рака, за да покажам колку е мало, демек нели поголемо треба да изгледа. А дупката е пукнатина помеѓу скалите :)
На крај вие одлучете :)
аа така може

дечки....само кај мене ли галеријата за пријавени фотографии не функционира? ова е веќе трет натпревар по ред каде што пишувам дека не се отвараат сите фотки од галеријата иако се во албумот...ги скока, ко да не постојат...

дечки....само кај мене ли галеријата за пријавени фотографии не функционира? ова е веќе трет натпревар по ред каде што пишувам дека не се отвараат сите фотки од галеријата иако се во албумот...ги скока, ко да не постојат...
И кај мене во листање, на купче ги покажува сите но при листање фалат некои

И кај мене во листање, на купче ги покажува сите но при листање фалат некои
се гледа тие што гласаат колку ги листаат сите пријавени фотки хахахаха него ова трае долго време...зашто сум си приметила дека мојата е секогаш во рипнатите :( фалат околу 8-9 фотки

се гледа тие што гласаат колку ги листаат сите пријавени фотки хахахаха него ова трае долго време...зашто сум си приметила дека мојата е секогаш во рипнатите :( фалат околу 8-9 фотки
јас обично ги знам фотките уште додека се пријавуваат и не ги лисртам туку сите на купче отворени и кликам на тие шо ми изгледаат поинтересни да ги видам поголеми

Доколку е можно да се даваат предлози, @DonJas дај ни нешто да фотографираме со животни, доколку не, ништо :)

@DonJas не беше активен последните 48 часа на Кајгана, така да ако некаде до полноќ денес не зададе тема, нека ја зададе @FLiX кој е на второ место по добиени гласови. Значи нека се спрема и тој и размислува за тема

Нема ги ни @DonJas ни @FLiX ќе почекам до утре сабајле, ако нема ништо ќе поставам јас некоја тема као треќепласирани
Едвај дочека, признај? Гарант си ги отстранил некако :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom