Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Z1 испаѓа од комбинација ради малиот екран и резолуцијата(овие ми се битни)
Додека Нексусот не го имам пробано а и може ќе глеам некоја рецензија.

А па Самсунгот одамна ми праи мерак S4, и затоа ме влече цело време :D

Земи ондак LG G2, ја кине у секој поглед С4-ката. Само ако веќе земаш земи 32 GB верзија. :)

Ако си за Самсунг земај Ноут 3 или С5...пошто с4 е веќе прочитан весник :)

Е арно викаш само што ќе ми требат дополнителни 12.000 ден за С5[DOUBLEPOST=1405883179][/DOUBLEPOST]
Земи ондак LG G2, ја кине у секој поглед С4-ката. Само ако веќе земаш земи 32 GB верзија. :)

Да и овој го пробав, звер е. На 9ти ќе го имам едниот, е сеа кој ќе пишам пак :icon_mrgr:

Ај ќе видиме..сепак,како и да е ќе имаш класа тел,небитно кој од горенаведените што ги спомнавме.

Каде да купам онаков држач за телефон(ноте 3) за на рака ?? и по која цена се ?

Помош,:confused:
Сакам да купам телефон, но овој пат ќе пробам Нокиа Лумиа. Мене ми се допаѓа Лумиа 625. Знам што е најдобро но имам ограничен буџет до 9000 ден. Би ве замолил за совет.
Поздрав...

Излезен е KitKat за S3 LTE така? Кога пробувам да правам апдејт ми вика дека телефонот веќе го има последниот апдејт. Можам ли некако мануелно јас да си го инсталирам KitKat или мора да чекам сам да ми побара?

Телефонот ми е отклучен на сите мрежи и нерутиран.

Земав телефон на вип, хтц, и сега наместо картицата што ја имав на претходниот телефон, ми ставија некаков чип неам појма шо како(usim?). Старата картица на работи на друг телефон, може некако да се врати таа?

Последно уредено:
Дечки aј мaлa пoмoш.
Дaли и кaкo мoжaм дa гo прoменaм нaчинoт нa oдгoвaрaње нa пoвик кaј мене нa телефoнoт. oвoј сегaшниoв ме нервирa 200%. Се рaбoти зa лг г2.

Излезен е KitKat за S3 LTE така? Кога пробувам да правам апдејт ми вика дека телефонот веќе го има последниот апдејт. Можам ли некако мануелно јас да си го инсталирам KitKat или мора да чекам сам да ми побара?

Не е излезен уште, Самсунг само кажа дека ќе има, а кога уште нема точна информација.

Можеш преку один да го флешуваш симни го од sammobile за твојот модел
Не е излезен уште, Самсунг само кажа дека ќе има, а кога уште нема точна информација.
Излезен е за тој модел мислам дека е 9305 тој е со 2 гб рам

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Во Септември ми истекува договорот со Вип и сакам да си земам телефонче. Се мислам за LG L70, за тие пари во Вип, со слични опции како Sony Xperia M. Гледав и некои други ама LG-то ми изгледа како најдобар deal. Некој што се разбира ако може да го ѕирне и да ми каже што мисли за тој телефон за тие пари :) Фала!

Во Септември ми истекува договорот со Вип и сакам да си земам телефонче. Се мислам за LG L70, за тие пари во Вип, со слични опции како Sony Xperia M. Гледав и некои други ама LG-то ми изгледа како најдобар deal. Некој што се разбира ако може да го ѕирне и да ми каже што мисли за тој телефон за тие пари :) Фала!
Во септември постави го прашањево.. До тогаш пола телефони од сега нема да ги има..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom