Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Во сетингс имаш локејшн, од таму исклучи го лоцирањето
или во виберот има едно како стрелка, одма до сенд копчето ... и мене ми се притиска некогаш по грешка[DOUBLEPOST=1405615603][/DOUBLEPOST]
Имам Iphone 3gs и сега замрзна ама неможам да го рестартирам бидејќи не ми работи power копчето, дали има начин да го рестартирам некако преку компјутерот?
Почекај да ти се испразни батеријата или отвори го ако знаеш

Сони икспериа М за 7000 шо мислите,вака статистички прилично добро “апаратче“ :)

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m-5497.php
јас земав за 12000 на ново и многу е добар се се е супер само маската позади што е материјалот не е многу дбар се познава мали флеки за одредено време ако ставиш во фармерки или слично ама нема веза јас муставив маска 250 ден и готово :D

Ми треба код за ресет на вифи за самсунг галакси с2. значи сабајлево за да вклучам вифи блокира цел телефон и сеа е заглавено на turning on.пробав рестарт пак е исто.ако знае некој чаре нек пише.фала

Ми треба код за ресет на вифи за самсунг галакси с2. значи сабајлево за да вклучам вифи блокира цел телефон и сеа е заглавено на turning on.пробав рестарт пак е исто.ако знае некој чаре нек пише.фала
Преку рикавери проба

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Хардверски проблем со вифи чипот

тоа крцкањето е секој пат кога се активни звучниците, било да е кога звони телефонот, или е пуштена музика... хардверски проблем ? иначе пред 2 дена е купен телефонот од ледиком...

Незнам што чекаш, оди со гаранцијата во ледиком би требало да ти го заменат, ова ми личи на хардверски проблем.

Samsung galaxy S5 ili Sony xperia Z2 ?? Koj e podobar ? Mislenje .. .? ? ?

Скапа е процедурата, околу 30е

Фала,ме занимаше чисто информативно.со оглед на тоа дека сум у англија би ме коштало повеќе отколку што вреди телефонот така да ќе си биде без вифи :)

Samsung galaxy S5 ili Sony xperia Z2 ?? Koj e podobar ? Mislenje .. .? ? ?

Ја користам исклучиво самсунзи и ајфони мој предлог ти е С5 го имам телефонот и е топ и во перформанси и во се никогаш не би дал пари за сони и за лг телефони ако се мислиш мегу овие два погледни го и ноте 3 многу подобра варијанта од двата

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom