Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Извлечена е ждребката за ЖРК Вардар. Противник во купот на ЕХФ им е Унгарскиот Дунајвароши Кохаш Академија (имево :icon_mrgr:). Првиот меч се игра во Унгарија на 15/16 ноември, а реваншот е на 22/23 ноември во Скопје.

Како бе не го знаете Унгарски Дунафер :)
Сега го смениле името изгледа имаат нов спонзор и по толку години се враќаат на Европската сцена.
Згаснаа и они како Кометал, сигурно за овие 5-6 години создале една солидна генерација и еве ги сега се враќаат.

И на Металург им падна Унгарска екипа но би требало они да поминат.

Koga pocnuvaat Vardarki so podgotovkite?

Индира Кастратовиќ, вечерва, 19:30 часот, во СЦ Кале ќе го има првиот собир на нејзината шампионска екипа Вардар СЦБТ, што ќе значи и почеток на подготовките за новата сезона. Со оглед на сите заминувања и засилувања во летниот период екипата, која се очекува да биде во полн состав денеска, сигурно дека ќе донесе многу нови лица.

http://www.idividi.com.mk/sport/ostanatsport/939061/index.html

Почнаа да стигаат, @Џонтра Волта стигна и твојава сега со Голф 6ка со анонимна женска особа :D

Кој сте на тренингот денеска направете и по некоја слика

Вук и Барбара стигнаа, омг колкава е Барбара висока :eek: ќе има слики нека почнат :)

Блазе вас што можете да си ги гледате дури и на тренинг. Штета што не сум поблиску па да можам барем редовно да ги следам на натпревари ако не друго.

Почнаа да стигаат, @Џонтра Волта стигна и твојава сега со Голф 6ка со анонимна женска особа :D
Добро е, ја иам Голф 3ка. :D т.е татко ми има ама исто као и ја да иам а неам. :icon_mrgr:
Сигурно и е братучедка таа, ај не вадете муабети одма. :mad:

п.с никад не ми стигнало известување дека си ме тагнала.:confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom