Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум карни - веган и лакто - веган . Тоа ти е нешто како веган ама плус јаде месни и млечни производи .Досега се нема јавено ниту еден веган на тамава а?![]()
Флекситеријанец си.Ретко јадам месо, а мразам убивање на животни. Вегетаријанец ли сум?![]()
Грозотии... :3
Шо ќе му дојде тоа флекситеријанец хD Иначе на шала го пишав тоа пошо иако ретко јадам и само пилешко јадам, сепак јадам месо![]()
Флекситеријанец си.
Туку пред некое време слушнав дека веганите не јаделе и МЕД пошо пчелите требало да работат за нив. Дали е точно ова?
Ако е точно тогаш КРСТ, не знам што друго да кажам.![]()
Мислам дека не си, ама убо е да си ја прашаша матичната лекарка.Ретко јадам месо, а мразам убивање на животни. Вегетаријанец ли сум?![]()
Никој не ги сваќа веганите сериозноЗошто темава е во ЧДА ?
Се додека темава е во ЧДА, го молам присутниот џган да не ме повикуваЈа повикуем @ZeenaK9 Да се произнесе по прашањево, ФАЛА !
Ај на кафе, у живо ќе ми објаснишСе додека темава е во ЧДА, го молам присутниот џган да не ме повикува
Ме имаш на фб и уште се срамиш да ми пишеш за темава? Прашај шо те интересира, не мора вака на форум![]()
ooo тешко мене, се скапа од лупање по гради за домаќо пиво, сега на кафе ме каниАј на кафе, у живо ќе ми објасниш
Мани ги џганот , идиотишта
Македонскиот правопис не кажува дека насловите треба де се пишуваат со сите големи букви.Македонскиот правопис кажува дека насловите не завршуваат со точка. Или можеби ти си новиот nesscaffe?.
Онтопик: Едноставно такви се луѓето, имаат жал кон животните и сметаат дека човекот не е дизајниран за да јаде месо, исто како што и останатите сметаат дека човекот смее да јаде месо, а не треба да биде вегетеријанец![]()
Да ми одговориш на прашањата н вротиот пост во темава.Јас сум веган. Кажи шо те инетерсира!
Ако веќе си ја отворил темава, ок би било да се води квалитетна дискусија (не како оваа до сега), ама пошто е во ЧДА, ајде ќе ти опростамМакедонскиот правопис не кажува дека насловите треба де се пишуваат со сите големи букви.
Он топик. Каков жал кон животните жити се? Ако видак како мачка брка глушец за да јаде и да преживее што ќе направи тој? На кого и да му помогне, пак едниот ќе биде наштетен. Ова веганиве се како да слушам некој забеган религиозен тип.