Прашања до и од веганите.

• Креатор на темата Креатор на темата 4NHK0
  • Време на започнување Време на започнување
180e224259.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
BgDeP4qCMAAdK9J.jpg

Ретко јадам месо, а мразам убивање на животни. Вегетаријанец ли сум? :icon_lol:
Флекситеријанец си.

Туку пред некое време слушнав дека веганите не јаделе и МЕД пошо пчелите требало да работат за нив. Дали е точно ова?
Ако е точно тогаш КРСТ, не знам што друго да кажам.
pope2.gif

Еве и од мене едно прашање до женските вегани , дали пушите кур ? "Од месо е "

Грозотии... :3
BgDeP4qCMAAdK9J.jpg

Флекситеријанец си.

Туку пред некое време слушнав дека веганите не јаделе и МЕД пошо пчелите требало да работат за нив. Дали е точно ова?
Ако е точно тогаш КРСТ, не знам што друго да кажам.
pope2.gif
Шо ќе му дојде тоа флекситеријанец хD Иначе на шала го пишав тоа пошо иако ретко јадам и само пилешко јадам, сепак јадам месо :D

Питање до вегане. Абе а шо јајте ко ќе ојте на визита, пример? Или и по визити не ојте?
Сварно.

Зошто темава е во ЧДА ?

Ја повикуем @ZeenaK9 Да се произнесе по прашањево, ФАЛА !
Се додека темава е во ЧДА, го молам присутниот џган да не ме повикува :D
Ме имаш на фб и уште се срамиш да ми пишеш за темава? Прашај шо те интересира, не мора вака на форум:свиркам:

Се додека темава е во ЧДА, го молам присутниот џган да не ме повикува :D
Ме имаш на фб и уште се срамиш да ми пишеш за темава? Прашај шо те интересира, не мора вака на форум:свиркам:
Ај на кафе, у живо ќе ми објасниш :свиркам:
Мани ги џганот , идиотишта

Македонскиот правопис кажува дека насловите не завршуваат со точка. Или можеби ти си новиот nesscaffe?.

Онтопик: Едноставно такви се луѓето, имаат жал кон животните и сметаат дека човекот не е дизајниран за да јаде месо, исто како што и останатите сметаат дека човекот смее да јаде месо, а не треба да биде вегетеријанец :)
Македонскиот правопис не кажува дека насловите треба де се пишуваат со сите големи букви. :P
Он топик. Каков жал кон животните жити се? Ако видак како мачка брка глушец за да јаде и да преживее што ќе направи тој? На кого и да му помогне, пак едниот ќе биде наштетен. Ова веганиве се како да слушам некој забеган религиозен тип.[DOUBLEPOST=1405795668][/DOUBLEPOST]
Јас сум веган. Кажи шо те инетерсира!
Да ми одговориш на прашањата н вротиот пост во темава.

Македонскиот правопис не кажува дека насловите треба де се пишуваат со сите големи букви. :P
Он топик. Каков жал кон животните жити се? Ако видак како мачка брка глушец за да јаде и да преживее што ќе направи тој? На кого и да му помогне, пак едниот ќе биде наштетен. Ова веганиве се како да слушам некој забеган религиозен тип.
Ако веќе си ја отворил темава, ок би било да се води квалитетна дискусија (не како оваа до сега), ама пошто е во ЧДА, ајде ќе ти опростам :)

Mуабетот на веганите им е дека сме 21 век и свеста на човекот треба да е на повисоко ниво, исто така во денешно време не морало да се убие за да се преживее и затоа треба да се поштедат кутрите животни, али fuck it, вкусни се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom