4NHK0
Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Немој бан!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој бан!
Аман бе пријателе до сега ниту еден бан не сум заслужил, а еден куп имам обрано за џабеСледбенику мој не ставај точки на насловите па ќе кркаш бан, ти не си јас.
Истото искуство сум го имал.Зборував со еден веган и ми вика дека сум заслужувал да бидам одерен жив и да сум умрел додека кучињате кинеле месо од мене, ЗАРАДИ тоа што сум јадел месо.
Досега се нема јавено ниту еден веган на тамава а?![]()
Не знам дали сите се исти, ама тој јас што го знам е маратонец, 2 метри и да не претерам 60кг.Јас имам едно поинтересно искуство.
Ја откачувам една демек ќе идам да доручкувам и ме распрашува што ау мау, и и викам знаеш виршли, кашкавал.. шо има по дома.
И ми праќа видео како се праеле виршлите и демек после видеото никад нема да погледнам виршли. Изгледав.
Тоа утро беа најубавите виршли што ги имам јадено.
После некое време имав за ручек пилешко. Ми прати линк од фабрика за кокошки. Несакав повеќе да ја ебам. Ја избришав.
Немаат сила да типкаат огрномни постишта, оти посекако имаат многу да кажат, ама сите се слабодушни, едвај имаат енергија за дишат.
Сите вегани што ги познавам изгледаат како напушени костури со кожа. Бавни и истоштени.
Јас кога ќе видам веган им помагам да поминат попреку улицата.
Точка у наслов не се става.
Македонскиот правопис кажува дека насловите не завршуваат со точка. Или можеби ти си новиот nesscaffe?.Тоа е македонски правопис. После секоја реченица се става точка.
Мислиш дека вегетаријанците ретко јадат месо?Ретко јадам месо, а мразам убивање на животни. Вегетаријанец ли сум?![]()
Ај признај дека ја немаш ебано,да си и го брцнал ќе си и глумел вегетаријанец и сега ќе пиздеше по форумов како тоа треба да се убиваат оние што јадат месо.Јас имам едно поинтересно искуство.
Ја откачувам една демек ќе идам да доручкувам и ме распрашува што ау мау, и и викам знаеш виршли, кашкавал.. шо има по дома.
И ми праќа видео како се праеле виршлите и демек после видеото никад нема да погледнам виршли. Изгледав.
Тоа утро беа најубавите виршли што ги имам јадено.
После некое време имав за ручек пилешко. Ми прати линк од фабрика за кокошки. Несакав повеќе да ја ебам. Ја избришав.
Немаат сила да типкаат огрномни постишта, оти посекако имаат многу да кажат, ама сите се слабодушни, едвај имаат енергија за дишат.
Сите вегани што ги познавам изгледаат како напушени костури со кожа. Бавни и истоштени.
Јас кога ќе видам веган им помагам да поминат попреку улицата.
Точка у наслов не се става.
Мислиш дека не си ми го видел смајлито погоре?Мислиш дека вегетаријанците ретко јадат месо?
Еве сега поубаво се гледа.Ретко јадам месо, а мразам убивање на животни. Вегетаријанец ли сум? ----------><-------
Досега се нема јавено ниту еден веган на тамава а?![]()