Прашања до и од веганите.

• Креатор на темата Креатор на темата 4NHK0
  • Време на започнување Време на започнување
Еден (не баш) мал отварач за очи:

Следбенику мој не ставај точки на насловите па ќе кркаш бан, ти не си јас :icon_lol:.
Аман бе пријателе до сега ниту еден бан не сум заслужил, а еден куп имам обрано за џабе :( Како и потписо што ми кажува не сте фер...

Зборував со еден веган и ми вика дека сум заслужувал да бидам одерен жив и да сум умрел додека кучињате кинеле месо од мене, ЗАРАДИ тоа што сум јадел месо.
Истото искуство сум го имал.
Имам впечаток дека се паралела со оние исламскине верски фанатици каде што само нивното е исправно и не смее ништо поинаку да се зборне или направи. Во спротивно ќе те разнесат со динамит.
Сакав да им речам, ај бе идете у курац и гледајте си ја работата, ич кур да не ве боли што јадам јас како и мене што не ме боли вие што треви јадете.
Не сакам да им судам ич, ама многу одбивна сорта на луѓе се. Подобро одбегнувај секаква комуникација со нив.

Досега се нема јавено ниту еден веган на тамава а? :pos::drk:

Јас имам едно поинтересно искуство.
Ја откачувам една демек ќе идам да доручкувам и ме распрашува што ау мау, и и викам знаеш виршли, кашкавал.. шо има по дома.
И ми праќа видео како се праеле виршлите и демек после видеото никад нема да погледнам виршли. Изгледав.
Тоа утро беа најубавите виршли што ги имам јадено.

После некое време имав за ручек пилешко. Ми прати линк од фабрика за кокошки. Несакав повеќе да ја ебам. Ја избришав. :(

Досега се нема јавено ниту еден веган на тамава а? :pos::drk:

Немаат сила да типкаат огрномни постишта, оти посекако имаат многу да кажат, ама сите се слабодушни, едвај имаат енергија за дишат.
Сите вегани што ги познавам изгледаат како напушени костури со кожа. Бавни и истоштени.
Јас кога ќе видам веган им помагам да поминат попреку улицата.

Точка у наслов не се става.

Ја откачувам една демек ќе идам да доручкувам и ме распрашува што ау мау, и и викам знаеш виршли, кашкавал.. шо има по дома.
И ми праќа видео како се праеле виршлите и демек после видеото никад нема да погледнам виршли. Изгледав.

После некое време имав за ручек пилешко. Ми прати линк од фабрика за кокошки. Несакав повеќе да ја ебам. Ја избришав. :(

Немаат сила да типкаат огрномни постишта, оти посекако имаат многу да кажат, ама сите се слабодушни, едвај имаат енергија за дишат.
Сите вегани што ги познавам изгледаат како напушени костури со кожа. Бавни и истоштени.

Не знам дали сите се исти, ама тој јас што го знам е маратонец, 2 метри и да не претерам 60кг.
Ринејм на темата ако ви пречи таа точка :) .

Тоа е македонски правопис. После секоја реченица се става точка.
Македонскиот правопис кажува дека насловите не завршуваат со точка. Или можеби ти си новиот nesscaffe?.

Онтопик: Едноставно такви се луѓето, имаат жал кон животните и сметаат дека човекот не е дизајниран за да јаде месо, исто како што и останатите сметаат дека човекот смее да јаде месо, а не треба да биде вегетеријанец :)

Ретко јадам месо, а мразам убивање на животни. Вегетаријанец ли сум? :icon_lol:

Ај признај дека ја немаш ебано,да си и го брцнал ќе си и глумел вегетаријанец и сега ќе пиздеше по форумов како тоа треба да се убиваат оние што јадат месо.

Луѓе на кои животот, како што изгледа, им е премногу лесен. Онака, кежуал, лајт. Тата плача све рачуне.

Ја повикуем @ZeenaK9 Да се произнесе по прашањево, ФАЛА !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom