Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера ок ден. Џоук си извирија закон само шо публиката беа ептен дечиња кои го чекаа Кајмакот по нив. И најјако беше то шо на Французинов му требаа цели 50 минути за да ја натера публиката да ги крени рацете во вис, додека на последната песна со бендот дојде Даниелче, му рече само раце горе и сите го послушаа без да преречат
Исто и The Toasters си исвирија професионално, весело, само шо немаше публика и атмосфера за истите ко шо доликува. Чат пат си играа по некои дечулиња и така. Другото беше во глобала здрвено, пошто не им ја знаеја музиката, не им ја знам ниту јас ко шо сакам ама не е тоа пречка за човек да не си поигра нели? Али така функционира македонцкото. Што се докажа кога дојде ди-џејката која испопушта се живо и диво познато, за да другиве се израдуваат конечно
Вечер ХП се чека и пивофест можи да заврши, барем за мене.
Беа еднаш, пак шо барадобро сарс што не ви ги донеле, немаше да може да се издржи
Беа еднаш, пак шо бараБарем досега се нема ко шо ме држи меморија (освен Суперхик за кои и не сум баш најсигурен) повторено бенд.
Не дека беа лани во Прилеп на базен и дека 100 пати дошле во Македонија досега....епа што мрчите дека иделе по 100 пати на едно место?
епа што мрчите дека иделе по 100 пати на едно место?
Ednoto mesto ti e Makedonija, koja vo eden period im bese maticna zemja. Ako nekoj ne gi gledal vo tie svirki vo razmak od 10 dena , ne znam koga ke gi naceka pak. Zacestenosta na nastapite i ponatamu ne go negira faktot deka se glup bend (po moe).епа што мрчите дека иделе по 100 пати на едно место?
Ваљда е за сите. Вака пишиЕдно прашање.. ова возов што е вечер е бесплатен за сите или само за студенти до 26 години?