TURIN - Massimiliano Allegri je novi trener Juventusa. Pratite prezentaciju konferencije UŽIVO. Allegri je na pod i proglasio se odmah, bez pitanja: " .. fuimine vedro nebo, od sutra ću početi raditi stvoriti pobjedničku sezonu Temelj služi dobru organizaciju rada, a ovdje ne mogu naći savršenu tri godine Ova tvrtka ima povijest i tradiciju, tvrtka koja gradi sadašnjost i budućnost. nasljeđivanja momčad koja je osvojila tri godine u prve dvije godine šarma, osobito druga, kad sam bio na drugoj klupi. Ali sada sam ovdje da pokušamo pomoći pobjede tvrtke . " ? Što osjećate " .. Sretan sam i uzbuđen sretan jer vlak nakon što Juventus AC Milan, dvije velike momčadi uzbuđen jer je to prvi dan . " Obožavatelji su skeptični: kako ih uništiti " razumiju skepsa u jednom danu je promijenio trenera u kojem su bili skloni. Lio osvojiti odnosu, rezultatima i radom, Conte je nešto važno za Juventus. Obožavatelji kao i svi će biti u mogućnosti da mi znamo. Razumijem važnost treniranju Juve, ali sam četiri godine u Milanu, znam kako se to radi u velikim timovima . " Mislite li da je tim spreman za Ligu prvaka? " Moramo se poboljšati u Ligi prvaka, tvrtka ima strategiju razboritim tržištu, je u potrazi za jačanjem tima biti konkurentni u Europi . " S Pirlo kako će raditi? " Još nismo čuli, za četiri za Andreom bio ... a to je uzorak. Uvijek je igrao sa mnom, osim posljednjeg nesretan sezoni u kojoj je ozlijeđeno.Sada smatram se sretan da pronaći prvak. U toj sezoni je bio nesretan u konačnici tvrtka zajedno s Andreom uzeo tu odluku. I sada nakon tri godine sam ga naći, a ja vjerujem da je sreća za mene. Nikad bilo nikakvih problema s njim, luda izazove Pirlo . "