Не беше сакат. Барем не беше ко другите сакат, имавме и посакати тој период дур он беше кај нас, затоа не се истакна (со сакатоста, ако беше сакат). За 20 го земавме. Само не сфатив од кај искочи Даунинг у муабетов?Сакатоно Даунинг за колку го зедоа од Ливерпул?
Абе а аспас бил предобар за пул во оваа форма па ке сте го праќале во валенсија да ги учи фудбал?Не беше сакат. Барем не беше ко другите сакат, имавме и посакати тој период дур он беше кај нас, затоа не се истакна (со сакатоста, ако беше сакат). За 20 го земавме. Само не сфатив од кај искочи Даунинг у муабетов?
АБе да не грешиш? Вест Хем ке го потпишува Енер Валенсија, не Луис АНтонио Валенсијаtelegraph
И јас вчера читав некаде, за Енер се зборува сигурно.АБе да не грешиш? Вест Хем ке го потпишува Енер Валенсија, не Луис АНтонио Валенсија
Вчера стигнаа во Холандија , денес имаат прием кај кралот , па се очекува утре да ситгне , ваљдаИ јас вчера читав некаде, за Енер се зборува сигурно.
Btw... Ван Гал утре или задутре ке дојде?
dat japanese moment.Сакатоно Даунинг за колку го зедоа од Ливерпул?
па дека плеснаа пари за него а Валенсија е подобар од сите крила што ги имаатНе беше сакат. Барем не беше ко другите сакат, имавме и посакати тој период дур он беше кај нас, затоа не се истакна (со сакатоста, ако беше сакат). За 20 го земавме. Само не сфатив од кај искочи Даунинг у муабетов?
земај брааааааттттЕјј браво за песничкава, одамна не сум ја чул.
Ај сеа кажи дека никад нема да го потпишеме Џеки![]()
Договорено