Нели е добра? (и Рашида и серијата)Ако го донесе Ед Видал, ќе си ја репризирам The Office во негова чест.
Мхм, владееше Офис, сигурно Ед ги има на блу реј епизодитеНели е добра? (и Рашида и серијата)Damn i miss that show!
Меси посериозните шанси ги направи покрај него, бегајки му во страна и користејки ја својата брзина, али во моменти кога се играше висока одбрана.Ме интересира како ќе го оцените Хумелс во финалево.... Прво полувреме ич не ми се бендиса како играше, после како минуваше време се подобруваше ама у продужетците имаше по некоја грешка... некако нестабилен ми беше на утакмицава
Леле дошле со тешка артилерија овие, со капс локПа убаво пишува горе desire to keep him. И ние не бевме будали Рони да го дадеме ама така наложија околностите. Башка асални пари ви даваме за него, не 7 милиона ко вие на Арсенал за РвП
![]()
Леле дошле со тешка артилерија овие, со капс локПа убаво пишува горе desire to keep him. И ние не бевме будали Рони да го дадеме ама така наложија околностите. Башка асални пари ви даваме за него, не 7 милиона ко вие на Арсенал за РвП
![]()
Ама признај си сеа дека наш Фан клуб ти е поинтересенабе ојдена си ти за сите пари
[DOUBLEPOST=1405300793][/DOUBLEPOST]
абе ојдена си ти за сите пари
![]()
Ама признај си сеа дека наш Фан клуб ти е поинтересен
Ејј браво за песничкава, одамна не сум ја чул.
Од каде па сеа ова искочи?Вест Хем сакаат да го земат ЛАВ за 12 милиони фунти.
telegraphОд каде па сеа ова искочи?
Можеби зимоска, сега не го даваме ЛАВ