Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јувенташи едно упатство, ако пише оној Огден на Твитер, it's time for the panic button.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако го донесе Ед Видал, ќе си ја репризирам The Office во негова чест.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.936
Поени од реакции
67.637
Ме интересира како ќе го оцените Хумелс во финалево.... Прво полувреме ич не ми се бендиса како играше, после како минуваше време се подобруваше ама у продужетците имаше по некоја грешка... некако нестабилен ми беше на утакмицава
Меси посериозните шанси ги направи покрај него, бегајки му во страна и користејки ја својата брзина, али во моменти кога се играше висока одбрана.
Зицерот на мечот што го имаше Паласио, беше чиста негова грешка, лошо го процени летот на топката, и топката му падна на гради на Паласио, среќа Хумелсова што го утна зицерот.

Све на све, shaky performance, да го акнаше Паласио лобот, сега ке го растегнеа по медиуми како главен кривец.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.859
Поени од реакции
10.230
Леле дошле со тешка артилерија овие, со капс лок :D Па убаво пишува горе desire to keep him. И ние не бевме будали Рони да го дадеме ама така наложија околностите. Башка асални пари ви даваме за него, не 7 милиона ко вие на Арсенал за РвП :D
:pos::pos: абе ојдена си ти за сите пари :D[DOUBLEPOST=1405300793][/DOUBLEPOST]
Леле дошле со тешка артилерија овие, со капс лок :D Па убаво пишува горе desire to keep him. И ние не бевме будали Рони да го дадеме ама така наложија околностите. Башка асални пари ви даваме за него, не 7 милиона ко вие на Арсенал за РвП :D
:pos::pos: абе ојдена си ти за сите пари :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.936
Поени од реакции
67.637
Вест Хем сакаат да го земат ЛАВ за 12 милиони фунти.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакатоно Даунинг за колку го зедоа од Ливерпул?

Kajgana Shop

На врв Bottom