А кој тој еден гол со Белгија или Швајцарија ?Аргентина не заслужуваше злато, само 1 гол даден на четири натпревари (после групна фаза) во регуларните 90 минути. Така да фудбалот - Германија победи![]()
За кого навиваш ма ти драга ? Па нормално дека не се потресуваш , еднаш годишно те читам на темиве.
За кој сакам навивам. Тоа е убавината кога немаме наша репрезентација на светско.За кого навиваш ма ти драга ? Па нормално дека не се потресуваш , еднаш годишно те читам на темиве.
А ти си го ставил Вејн Руни во ник , оргазмираш на Германија , не знам кој тренира глупавост или е таков.Ти или си глупав или тренираш.
Јас навивам за Германија, нити имаат, нити па имале играч од Јунајтед од кога навивам јас за нив 2002.
Ти го спомна Меси како бог на првенстово(само напален навивач како тебе тоа би го напишал), некој со разумен фудбалски мозок не би ни помислил на тоа, но затоа постојат такви како тебе.
Дека ти го спомна Меси јас ти вратив со Лам, кој ја заслужи таа наградата за најдобар играч на првенствово повеќе од тој лингурот аргентински.
А кај беа жените меѓу фудбалерите на вице-шампионот ?Сепак не биле сите хомо како Ноер и Лев. Ете и жени меѓу фудбалерите на шампионот. Мислев дека форсираат хомосексуалност и меѓу останатите..
Од филе.....
Со Белгија.А кој тој еден гол со Белгија или Швајцарија ?
Патриотка , браво !За кој сакам навивам. Тоа е убавината кога немаме наша репрезентација на светско.
Јас сум утре на работа,а за вас незнам.By the way кој ќе станува од сабајле и тоа ПонеделничкиАј шo зaврши светскoвo, зaврши...негo шo прaјме сo живoтoт нaш сегa?
ако го стаил Руни мора за Англија да навива?А ти си го ставил Вејн Руни во ник , оргазмираш на Германија , не знам кој тренира глупавост или е таков.
Јужна Африка.
Ок моја грешка мислев на американско тло општо.Јужна Африка.
Same here, ама шо ми е гајле уште три дена па одмор после, ќе истераме некако.Јас сум утре на работа,а за вас незнам.By the way кој ќе станува од сабајле и тоа Понеделнички![]()
Ах таа МТВ .. коа ќе ми текне дека плаќаме 200 денари секој месецЈужна Африка.