СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Стварно како дојде до златната топка тој, да се чудиш.

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Аргентина не заслужуваше злато, само 1 гол даден на четири натпревари (после групна фаза) во регуларните 90 минути. Така да фудбалот - Германија победи :)
А кој тој еден гол со Белгија или Швајцарија ?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.972
За кого навиваш ма ти драга ? Па нормално дека не се потресуваш , еднаш годишно те читам на темиве.
За кој сакам навивам. Тоа е убавината кога немаме наша репрезентација на светско.
FYI Два пати заспав гледајќи ја Аргентина.

R

Rigel Kent

Гостин
Ти или си глупав или тренираш.
Јас навивам за Германија, нити имаат, нити па имале играч од Јунајтед од кога навивам јас за нив 2002.
Ти го спомна Меси како бог на првенстово(само напален навивач како тебе тоа би го напишал), некој со разумен фудбалски мозок не би ни помислил на тоа, но затоа постојат такви како тебе.
Дека ти го спомна Меси јас ти вратив со Лам, кој ја заслужи таа наградата за најдобар играч на првенствово повеќе од тој лингурот аргентински.
А ти си го ставил Вејн Руни во ник , оргазмираш на Германија , не знам кој тренира глупавост или е таков.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Сепак не биле сите хомо како Ноер и Лев. Ете и жени меѓу фудбалерите на шампионот. Мислев дека форсираат хомосексуалност и меѓу останатите..
Од филе.....
А кај беа жените меѓу фудбалерите на вице-шампионот ? :свиркам:

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Ај шo зaврши светскoвo, зaврши...негo шo прaјме сo живoтoт нaш сегa?
Јас сум утре на работа,а за вас незнам.By the way кој ќе станува од сабајле и тоа Понеделнички:sick:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.679
Поени од реакции
11.774
А ти си го ставил Вејн Руни во ник , оргазмираш на Германија , не знам кој тренира глупавост или е таков.
ако го стаил Руни мора за Англија да навива?
логика на ниво :icon_lol:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Јас сум утре на работа,а за вас незнам.By the way кој ќе станува од сабајле и тоа Понеделнички:sick:
Same here, ама шо ми е гајле уште три дена па одмор после, ќе истераме некако.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Меси Distance covered 10721 m

Добар е само километар ипол поише од Игуаин кои беше сменет у второ и 2 од Агуерокој влезе на полувреме. Од тие што ги играа сите 120 минути Меси има истрчано најмалце.

Ноер има 7 километри ебате

Kajgana Shop

На врв Bottom