Добро ај ако не нека предадат. Што има да играат кога 100% ќе изгубат. Алоооо финале на СП е. Илјада фактори ќе влијаат на резултатот, од клима преку тактика па се до подршка од трибини. Реално е со досега покажаното да победи Германија. Исто реално беше Германија да ја победи Гана, да го победи Алжир, и виде што се случи? Не размислувај толку праволиниски.А ако ме тролаше мене не ме истрола,туку самиот си се направи смешен оти немаш појма како ќе губи Аргентина
Точно така ќе влијаат илјада фактори,од кој само еден ќе биде одлучувачки-Германија и нејзината незапирлива машинерија.Добро ај ако не нека предадат. Што има да играат кога 100% ќе изгубат. Алоооо финале на СП е. Илјада фактори ќе влијаат на резултатот, од клима преку тактика па се до подршка од трибини. Реално е со досега покажаното да победи Германија. Исто реално беше Германија да ја победи Гана, да го победи Алжир, и виде што се случи? Не размислувај толку праволиниски.
Кладилниците од такви како тебе се богатат,кој наместо трезвено да размислуваат,си прават филмови.На брат му кога му ја скршија кичмата испаѓа работава, според твојов муабет.Аргентина освојува и го обелува јужноамериканскиот образ кој Бразил го зацрни до немајкаде![]()
Ако си до толку сигурен и секое мислење како Аргентина има шанси ти е смешно и не заслужува да биде во оваа тема , оди подигни кредит од банка , стави кука/стан/кола се што имаш под хипотека и сите пари на Германија шампион, ова ти е животна шанса искористи јаТочно така ќе влијаат илјада фактори,од кој само еден ќе биде одлучувачки-Германија и нејзината незапирлива машинерија.
Абе какви калдилници какви бакрачи. Од осмина финале играм само супер сингл (шутеви, корнери, офсајди, картони, фаули, посед). Конечен тип немам изиграно и трипати им фатив по 4-5000 со по 200 денари уплата. Така се богатело со стар волк ко мене. Имаат уште фурни леб да јадат за да се богатат преку мој грб. Ова е само прогноза која нема да ја пишам на ливче и пак ќе играм суперсинглКладилниците од такви како тебе се богатат,кој наместо трезвено да размислуваат,си прават филмови.На брат му кога му ја скршија кичмата испаѓа работава, според твојов муабет.
До толку не сум забегал уште.А дека играв,играв али сумата не ја откривам.Ако си до толку сигурен и секое мислење како Аргентина има шанси ти е смешно и не заслужува да биде во оваа тема , оди подигни кредит од банка , стави кука/стан/кола се што имаш под хипотека и сите пари на Германија шампион, ова ти е животна шанса искористи ја![]()
или па не си ?
![]()