DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
лом прават liquid :D .. btw ми падна дроп како спектатор на партијата на liquid против fnatic :D
anyway EG играат прилично добро а фаворитите како na'vi и alliance играат катастрофално.

Последно уредено:
Не ставајте ајтеми на bo1
Ставајте ама на тие шо се "аутсајдери" . Јас имав стаено на titan - empire, eg - c9 и fnatic - newbee. Над 15евра вчера бев чар, а денес ставив 7 евра на mouse - ig, ама ништо. :)

sbirr9.jpg

[DOUBLEPOST=1405012620][/DOUBLEPOST]
btw ми падна дроп како спектатор на партијата на liquid против fnatic .

Колку од прилика вредит heroic од TI 4 ?

Ставајте ама на тие шо се "аутсајдери" . Јас имав стаено на titan - empire, eg - c9 и fnatic - newbee. Над 15евра вчера бев чар, а денес ставив 7 евра на mouse - ig, ама ништо. :)

sbirr9.jpg

[DOUBLEPOST=1405012620][/DOUBLEPOST]

Колку од прилика вредит heroic од TI 4 ?
хаха ми падна pcp :D али моментот е што од 50000 спектароти на 50 даде дроп ... ај фил лаки :D

лом прават liquid :D .. btw ми падна дроп како спектатор на партијата на liquid против fnatic :D
anyway EG играат прилично добро а фаворитите како na'vi и alliance играат катастрофално.
Како бе нави играат лошо а се 4-2 а ЕГ 4-3? И алајанс се вратија 3-4 се, единствен тим шо е катастрофа а се сметаше за фаворит е емпајар.

Како бе нави играат лошо а се 4-2 а ЕГ 4-3? И алајанс се вратија 3-4 се, единствен тим шо е катастрофа а се сметаше за фаворит е емпајар.
За вчера ваљда збори, вчера Alliance беа 1-4.
Liquid пријатно изненадување. (y)

Мене некако ми е криво за Arrow. Тимот им е DDZ + 4 идиоти. Да имаше барем уште ЕДЕН добар играч во тимот мислам дека ќе можеа повеќе, но во секој случај DDZ под-итно мора да бара нов тим. Греота е најдобриот Invoker у свет да игра со идиоти.

А и овие Alliance кои бош драфтови ги имаат - чудо. Мизерија се за разлика од лани.

Btw, DK 4 carries legit strat :D

:cuc:

Alliance... :(
Ама ептен возбудлива партија.

FUCK YOU RATS, GO IN SWEDEN NOW AND CRY !

:))))))))))))))))))))

2ez4rtz
Го цепиш англискиов нема шо... Браво за тебе

Сепак поинтересно од Doom лејт гејм = инста вин
Енигма лејт = инста вин

Интересни последниве 2 партии од Alliance и перфектно одиграно против нави...само кај беа минативе 3 дена...
Турниров е лудница...не се знае кој кого тепа

Го цепиш англискиов нема шо... Браво за тебе

Сепак поинтересно од Doom лејт гејм = инста вин
Енигма лејт = инста вин

Интересни последниве 2 партии од Alliance и перфектно одиграно против нави...само кај беа минативе 3 дена...
Турниров е лудница...не се знае кој кого тепа
Тоа беше повеќе од возбуда шо изгубија A . :D (не дека ми сметаа rat дотата шо ја играа, туку шо ми зедоа многу пари/ајтеми шо губеа претгодниве денови. )

А и + all in бев на EG. :D

Тоа беше повеќе од возбуда шо изгубија A . :D (не дека ми сметаа rat дотата шо ја играа, туку шо ми зедоа многу пари/ајтеми шо губеа претгодниве денови. )

А и + all in бев на EG. :D

Не би требало да ставаш пари/итеми на bo1...премногу се непредвидливи...посебно кога се игра за 10 милиони

Јас само едно нешто знам. Eternal Envy е убедливо најлошиот играч од тимовите што идат понатаму. Cloud 9 и онака немаат шанси за висок пласман, али со него дефинитивно не прават ништо.

Кој ви е фаворит за победа на TI4?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom