Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
И не ми е јасно зошто ми го отвара како Kozhata vo koja zhiveam на Imdb :D
За тоа што некој доле во насловите на повеќе јазици, го додал македонскиот и сега на сите кои се вклучуваат од МК им го покажува тој наслов, глупо е малце стварно.

П.С мене филмот ми беше навистина добар, но далеку од моите омилени од Алмодовар "Volver" и "Todo sobre mi madre".

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Need for Speed (2014) 720p BrRip x264 - YIFY

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Need4Speed треба да одговара за злосторства врз автомобилизмот! Како смеело да се дозволи да се кршат тие уникати?Срце ми застануваше на моменти. Инаку филмот не е лош , сличности со 2фаст2фуриос многу ,добар каст имаат само Yeah Bitch чудно ми е да го гледам во таква улога. Баш и пред некој ден го гледав A long way down и таму ми беше чуден , не е тоа тоа.

Сеа пред малу го изгледав The Railway Men - Филмиште е! Обожавам јас приказни за 2СВојна и мислам овој е еден од подобрите филмови на таа тема. Браво за Колин Фирт , но еден :cuc: заслужува Џереми Ирвин , како само ги изглуми тие некој сцени со мачење ,браво.Дечково стално ме расплакува по филмови ,во War Horse река ме направи сеа пак :cuc:. Филмот не е само глумата де , има одлична приказна за прошка и љубов. Браво за оргиналниот Ломакс кој ја имал таа муда да му прости на јапонецот , па и пријатели за цел живот да станат.:cuc: Да бев јас уште на врат је си го шетав ланецот со забите негови.

п.с. знам дека беа копии колите

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Denovive si se opustam so lesni filmovi.. za mozok pasenje.

I duri togas ima razlika vo kvalitetot.

Need for Speed (Most Wanted) e golemo sranje. 1/5

Od druga strana, Muppets Most Wanted.. epten zabaven! 4/5

(Ricky Gervais, Tina Fay i Fil od Modern Family), plus a ton of camoes like Usher, P-Diddy, Lady Gaga, Salma Hayek, Christoph Waltz, Ray Liotta, Stanley Tucci, etc...

Последно уредено:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
ЛОЛ. Каков напис!

1. Филмови од 700 мегбајти, не се симнуваат веќе од 2009 :D

2. Брзина од 100 мегабита, имам сега :facepalm:

:icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Најјако е што луѓево мислат дека 700mb е некаков стандард или правило. Да ги прашаш зошто баш 700mb ако некој има појма... :)

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.437
Поени од реакции
5.485
700mb bese standard na vremeto od aXXo ko rabotese mininova...mada i sega imas Yify so super kvalitet za lugje so mal bandwidth a psyside e kremot od 3.6% on moze da si dozvoli 20gb rip

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Ма какви 20, сега ќе чекам само од 45, никаква компресија да нема, прееска од 20гб симнав еден, слабо....имаше шум.

Онака, из хината <3 :icon_lol:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
човек од АЕК НЕ треба да промовира пиратерија :D
или ја грешам?

пристапни се цените за добар оптички интернет, уште не е стандард во МК ама ќе биде кај и да е..
а за сега нека ужива кремот само во добар оптички интернет, а просекот ќе си остане секој да има минимум 10мбита :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Aj vie prajte si muabet za golemini, jas samo doagam ca go pofalam noviot Need For Speed.

Odlicen film, ednostavno uzivav vo vozenjeto, uzivav vo celiot film. Ne mi se dopadna toa sto mi bese mosne lesno da pretpostavam kakov kraj bi imal fiilmot, iako ocekuvav eden da umre.

Se na se, dobra izrabotka.

Wot neka hejta kolku saka :))

Kajgana Shop

На врв Bottom