- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
Неможи да има дерби во воведните и крајните утакмици. Има некои ограничвања пред да се влечи распоредот.1 коло Јувентус - Рома.
Извлечени се двојките, или некој си фантазирал?
Неможи да има дерби во воведните и крајните утакмици. Има некои ограничвања пред да се влечи распоредот.1 коло Јувентус - Рома.
Извлечени се двојките, или некој си фантазирал?
Признај дека потајно навиваш за ЈувеСо Евра Јуве добива добар искусен лев бек за во ЛШ. Фали едно десно крило ( не Итурбе) за да Јуве биде конкурентен во ЛШ. Навиваме сите за Јуве да го обели образот на Серие А наредната сезона во ЛШ, од нив очекувам финале. Се надевам нема да разочараат како минатава сезона.
според веродостоен извор кој секогаш пушта инфо надвор од клубот видал е договорен за 55 милиони долари (32 милиони фунти ) кој заедно со уште еден играч ќе бидат потпишани наредната недела ( најверојатно ди марија ) по барање на ЛВГ кој сакал да ја започне турнејата со зацртаните засилување. Ви даваме инфо за да не ви дојде како шок зашто сепак ќе загубите значаен играч, а инаку ова е планиран потег евра ( може би и нани ) како ублажување на заминувањето на видал. Инаку не верувам дека Ди Марицо ќе спомне такво нешто зашто најверојатно мил му е животот.Ди Марцио пред саст време објави дека утре ( денес ако веќе гледаме на новиот ден ) Јуве и Манчестер ќе ги потпишат документите со кои и официјално Евра ќе го направат наш играч. Деновиве французинот треба да слета во Торино
Хинт: Видал не се ни спомна во тексот... така да уживајте, чим човеков не пишува ништо за овој случај тогаш знаете дека Артуро останува кај нас :')
Инаку не верувам дека Ди Марицо ќе спомне такво нешто зашто најверојатно мил му е животот.
Баш ме интересира од каде ви се тие извори од каде ги читате информациите. Овде барем во Италија, знаеме дека Скај и Ди Марцио се најрелевантниManchester United failed to wrest an agreement with Juventus for Vidal. The Chilean midfielder and not a little like Louis Van Gaal, but the offer of EUR 40 million has been frozen during the negotiations for Evra
Добро од кај ви се информацииве жити се, абе живо ме интересира еј.според веродостоен извор кој секогаш пушта инфо надвор од клубот видал е договорен за 55 милиони долари (32 милиони фунти ) кој заедно со уште еден играч ќе бидат потпишани наредната недела ( најверојатно ди марија ) по барање на ЛВГ кој сакал да ја започне турнејата со зацртаните засилување. Ви даваме инфо за да не ви дојде како шок зашто сепак ќе загубите значаен играч, а инаку ова е планиран потег евра ( може би и нани ) како ублажување на заминувањето на видал. Инаку не верувам дека Ди Марицо ќе спомне такво нешто зашто најверојатно мил му е животот.
Не бе не ни ми е во групата Симпатични клубови како шо ми се Ливерпул и Атлетико, туку ти кажав за шо сакам да напраат неш повеќе, само они можат колку толку да ги извадат италијаниве од гомнаПризнај дека потајно навиваш за Јуве
(сите сте за Јуве само не признавате)