Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
1 коло Јувентус - Рома.
Извлечени се двојките, или некој си фантазирал?
Неможи да има дерби во воведните и крајните утакмици. Има некои ограничвања пред да се влечи распоредот.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.635
Ди Марцио пред саст време објави дека утре ( денес ако веќе гледаме на новиот ден ) Јуве и Манчестер ќе ги потпишат документите со кои и официјално Евра ќе го направат наш играч. Деновиве французинот треба да слета во Торино

Хинт: Видал не се ни спомна во тексот... така да уживајте, чим човеков не пишува ништо за овој случај тогаш знаете дека Артуро останува кај нас :')

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Со Евра Јуве добива добар искусен лев бек за во ЛШ. Фали едно десно крило ( не Итурбе) за да Јуве биде конкурентен во ЛШ. Навиваме сите за Јуве да го обели образот на Серие А наредната сезона во ЛШ, од нив очекувам финале. Се надевам нема да разочараат како минатава сезона.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Со Евра Јуве добива добар искусен лев бек за во ЛШ. Фали едно десно крило ( не Итурбе) за да Јуве биде конкурентен во ЛШ. Навиваме сите за Јуве да го обели образот на Серие А наредната сезона во ЛШ, од нив очекувам финале. Се надевам нема да разочараат како минатава сезона.
Признај дека потајно навиваш за Јуве :D

(сите сте за Јуве само не признавате :D )

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Ди Марцио пред саст време објави дека утре ( денес ако веќе гледаме на новиот ден ) Јуве и Манчестер ќе ги потпишат документите со кои и официјално Евра ќе го направат наш играч. Деновиве французинот треба да слета во Торино

Хинт: Видал не се ни спомна во тексот... така да уживајте, чим човеков не пишува ништо за овој случај тогаш знаете дека Артуро останува кај нас :')
според веродостоен извор кој секогаш пушта инфо надвор од клубот видал е договорен за 55 милиони долари (32 милиони фунти ) кој заедно со уште еден играч ќе бидат потпишани наредната недела ( најверојатно ди марија ) по барање на ЛВГ кој сакал да ја започне турнејата со зацртаните засилување. Ви даваме инфо за да не ви дојде како шок зашто сепак ќе загубите значаен играч, а инаку ова е планиран потег евра ( може би и нани ) како ублажување на заминувањето на видал. Инаку не верувам дека Ди Марицо ќе спомне такво нешто зашто најверојатно мил му е животот.

Последно уредено:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.014
Мората во вторник на прегледи, а Евра кон крајот на Јули, бидејќи во моментов е на одмор во САД.

Прандели го сакал Џовинко во Галатасарај. Го сакал и Освалдо, но Саутемптон барале 15 милиони евра.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Дечки со здравје да си ги трошите парите од Видал , трансферот е скоро готов па се чека ЛВГ да се врати од Бразил па најверојатно ке ги представи он новиве 4 играчи.(најрано вторник)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.635
Инаку не верувам дека Ди Марицо ќе спомне такво нешто зашто најверојатно мил му е животот.
:facepalm:

Од кај ги вадите овие информации не ми е јасно... па и оваа реченицава што ти ја цитирав... ај уште еднаш ќе го ставам Патрик Стјуард :facepalm:. Мил му бил животот... ако дојде до продавање на Видал, треба Марота и Ањели да си ги пазат животите, а вие ми зборувате за Ди Марцио, кој е еден од најдобрите спортски новирани во Италија

Тој јасно вчера објави, го пишав и на предходната страна... ама еве ќе ви го преведам од Италијански на Англиски од Гугл-Транслејт

Manchester United failed to wrest an agreement with Juventus for Vidal. The Chilean midfielder and not a little like Louis Van Gaal, but the offer of EUR 40 million has been frozen during the negotiations for Evra
Баш ме интересира од каде ви се тие извори од каде ги читате информациите. Овде барем во Италија, знаеме дека Скај и Ди Марцио се најрелевантни

Последно уредено:
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Мино Раиола агентот на Пол Погба ги одбива гласините со тоа што Погба бил виден во Лондон е пред трансфер на Челзи
Raiola: Pogbi je perfektno u Juventusu
Pojavile su se glasine da bi Paul Pogba mogao pojačati Chelsea ovog ljeta a igrač ovih dana boravi u Londonu na odmoru.

Danas se oglasio Mino Raiola koji je demantovao takve navode.

“Ništa od toga, to je fantazija. Sve je perfektno u Juventusu i nikakvi sastanci nisu planirani”, rekao je Raiola za Tuttosport.

Pogba je nedavno završio nastup na SP-u a nominovan je za najboljeg mladog igrača turnira.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
ПСЖ,Реал, нудеја цело богатство за Видал а овој да оди во Манчестер за 32 мил евра ми нема некако логика.. а ако замине стварно нека го продадат цел тим боље и така не би имале амбиции за нешто повеќе од група во ЛШ

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.014
Неофицијално, на векиа сињора читав инфо пред некој ден на Корсо Галилео Ферарис имало повик од Манчестер Сити.

Предмет на повикот бил Артуро Видал...

Паратичи го водел разговорот, рекол дека Видал не е на продажба, а доколку Видал сам побара трансфер, дека нема ни да се разгледува сума помала од 60 милиони фунти.

Крај.

Ако Итурбе вреди 25 милиони, Видал вреди над 100..

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
според веродостоен извор кој секогаш пушта инфо надвор од клубот видал е договорен за 55 милиони долари (32 милиони фунти ) кој заедно со уште еден играч ќе бидат потпишани наредната недела ( најверојатно ди марија ) по барање на ЛВГ кој сакал да ја започне турнејата со зацртаните засилување. Ви даваме инфо за да не ви дојде како шок зашто сепак ќе загубите значаен играч, а инаку ова е планиран потег евра ( може би и нани ) како ублажување на заминувањето на видал. Инаку не верувам дека Ди Марицо ќе спомне такво нешто зашто најверојатно мил му е животот.
Добро од кај ви се информацииве жити се, абе живо ме интересира еј.

Стварно мислиш дека Видал вреди колку Шо?

Мислам ок шпекулации и се тоа, ама користете ја малку главата и размислувајте логички.

Конте беше на работ да го напушти Јуве пред само 2 месеца само ради тоа што не му носеа засилувања и ради тоа што бараше да се троши летово за да биде конкурентен и во ЛШ и вие мислите дека ќе го шитнат најдобриот играч на тимот и тоа ни помалку ни повеќе, туку за 32 милиони??? :facepalm:

Веродостоен извор :pos: :cuc:

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Никој ваљда не е глуп од управата во случај на евентуална продажба Видал да оди за помалку од 60мЕ минумун.Ама ептен не е логично да се продава сега , а веќе го пропуштивме Санчез заради недостиг на фин средства.
Така да приказниве ги сметам за обични шпекулации , мада ептен на живци ми идат.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Признај дека потајно навиваш за Јуве :D

(сите сте за Јуве само не признавате :D )
Не бе не ни ми е во групата Симпатични клубови како шо ми се Ливерпул и Атлетико, туку ти кажав за шо сакам да напраат неш повеќе, само они можат колку толку да ги извадат италијаниве од гомна

Kajgana Shop

На врв Bottom