Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.998
Епа што тогаш се караш и ги браниш албанците на форумов кога не се во право? Кога немаат сериозна причина за протест, го користат Рамковниот ко демек се оштетени (зборам за оние кои протестираат), а позади нив стојат гордо ДПА и ДУИ како и оваа будалана премиер Рама (или како и да се викаше). А во таа НЕдржава палат знамиња. Лани упаднаа во амбасадата. Кога упаднаа во нашата амбасада збор не смеев да кажам, тоа било демек шкарт информација, а потоа испадна дека било тајна, и на крај дека србите ги фрлиле тие шок бомби....смешно и жално.Abe preku kur vise so Allah, daj izlezi malku nadvor i zapoznaj gi Albancite vo zivo osven tie 2-3 sto te opkoluvaat, klasicen primer na brainwash si.[DOUBLEPOST=1405094150][/DOUBLEPOST]
Ne me interesira za sto protestiraat, od koga pocnaa so tie zelenite znaminja ne gi podrzuvam, pa bilo i za dobroto na moeto semejstvo da bidat izlezeni, nema da mi cue k*** za sto protestiraat.
Еве јас знам доста албанци и можам да кажам дека тие постарите (+50 г.) се по смирени, а младите се за во зоолошка. Нивното однесување е за никаде.