Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Abe preku kur vise so Allah, daj izlezi malku nadvor i zapoznaj gi Albancite vo zivo osven tie 2-3 sto te opkoluvaat, klasicen primer na brainwash si.[DOUBLEPOST=1405094150][/DOUBLEPOST]
Ne me interesira za sto protestiraat, od koga pocnaa so tie zelenite znaminja ne gi podrzuvam, pa bilo i za dobroto na moeto semejstvo da bidat izlezeni, nema da mi cue k*** za sto protestiraat.
Епа што тогаш се караш и ги браниш албанците на форумов кога не се во право? Кога немаат сериозна причина за протест, го користат Рамковниот ко демек се оштетени (зборам за оние кои протестираат), а позади нив стојат гордо ДПА и ДУИ како и оваа будалана премиер Рама (или како и да се викаше). А во таа НЕдржава палат знамиња. Лани упаднаа во амбасадата. Кога упаднаа во нашата амбасада збор не смеев да кажам, тоа било демек шкарт информација, а потоа испадна дека било тајна, и на крај дека србите ги фрлиле тие шок бомби....смешно и жално.

Еве јас знам доста албанци и можам да кажам дека тие постарите (+50 г.) се по смирени, а младите се за во зоолошка. Нивното однесување е за никаде.

Протестот на Шошонците е да му се оттргне вниманието на народот од поскапувањето на струјата и поскапувањето на патарините...!!! Масло на ВМРО ДПМНЕ и ДУИ...

Обичниот смртник има мозок и ум кој му го дал севишниот да знае дека такви постапки не се во ред. За жал, такви гнасни постапки процентуално тежнеат на албанската страна.[/
Не им дал секому, за жал. Затоа другите кои имаат мозок и ум имаат одговорност да ги запрат, да ги советуваат, да ги затворат, да ги казнат.
Затоа ние двајцата плаќаме данок, плаќаме луѓе кои треба да се погрижат за овие.
А дали тие што ги плаќаме ја завршуваат работата?

Ima nekoi specificni regulativi pred da pisuvas tuka, pisuva nekade deka treda ili da gi branis ili da gi osuduvas?

Се разбира дека нема никакви регулативи и соодветни правила но ти тука пишуваш во таков контекст што се добива впечаток дека всуѓност индиректно ги подржуваш во овој трагикомичен протест

Некој не сака(ше) да има соживот Илумоус. Ти можеш да ме обвинуваш мене, или некој заќутан албанец од село кој сака да се тепа, или некој убиец кој случајно или не случајно е албанец. Но вистината е друга, обичниот смртник не покренува револиции, обичниот граѓанин не почнува војни, туку секогаш е жртва, тоа сме ние двајцата, па и сите граѓани на државата.
Сем УЧК во 2001ва. Тоа беше изворна претстава на гневот на народот кон институциите и заврши со договор кој ги исправи неправдите.

Ne, како не ги подржувам во идеата слобода за осудени убијци (преку протестен вандалски пат а не со судско обжалување и легитимен правен процес) или

NE како сакам ама не сум во физичка можност.

Сем УЧК во 2001ва. Тоа беше изворна претстава на гневот на народот кон институциите и заврши со договор кој ги исправи неправдите.
Реалноста е дека не постои ниту една револуција, бунт, или државен удар почнат од чист интерес на масата.
Ниту 2001 - ва не е инициатива на народот, туку имаше подршка, слепа подршка.

Реалноста е дека не постои ниту една револуција, бунт, или државен удар почнат од чист интерес на масата.
Ниту 2001 - ва не е инициатива на народот, туку имаше подршка, слепа подршка.
многу бе слепци излегоја

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom