R
Rigel Kent
Гостин
Кога имаме заспани модератори , а тој што ти лајкнал се пензионира
, мора да се договараме кој да отвори.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ти и 2010 си бил сведок на напинање кој ќе отвора тема?Сериозно пак ќе напињате за кој да отвори тема за финалево?![]()
Ретко глупа споредба.
Искрено, не сум сигурен дали е глупа споредбата. За мене е легитимна. Гледајќи ја целата спортска лоботомија. Нели, како да се оправдаат емоциите на кравата од првата слика? Со пораз на репрезентација составена од 11 луѓе на кои би им претставувало понижување да се поздрават со неа, на пример? Онака, поразот на неколкумина кои велат дека ја претставуваат државата во која живееш многу тешко им паѓа на обичниве луѓе кои доста веројатно имаат мизерен живот, кој не е мизерен се додека нивниот омилен тим, во случајов репрезентација победува. Чим го попушти, излегуваат сите проблеми на површина.Ретко глупа споредба.
Нека си отворат навивачите на Германија и така и така пола од нив живееле таму, а пола се осеќат Германци.@ManUtdChampions нека отвори .
Добро што ме потсети. Уште сум потресен од тоа што се случи и не ни ми текна дека треба да се игра ова. Ќе отворам, секакоНека си отворат навивачите на Германија и така и така пола од нив живееле таму, а пола се осеќат Германци.За трето нормално, како секогаш досега @Донев освен ако не е глорихантер и навива за Бразил само кога тепат.
![]()
Добро бе сеа е 20 за 12, има уште време.Кога ќе се отвара тема за финале и 3 место ? не чекајте 5 за 12 !!!
го предал пехарот на една германка и нејзината ќерка после утакмицата со швабите.Го нашле бе
![]()