Фан Клуб: Јувентус

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Манчестеровци , знам дека читате :D
Видал не го даваме,а уште помалце за таков ситнеж ко што спомнувате :P

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.245
Поени од реакции
18.449
Трансферите што ги правиме не ме убедуваат. Сум за млади играчи ама дефинитивно повеќе бев за Санчез отколку за Итурбе. Мората ми е енигма а Евра е краткорочно решение.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Верона нема никаква должност спрема Јувентус за да им го дадат на нив играчот без да ги гледаат другите понуди. Верона на никаков начин не зависи од Јуве, нити па некој друг клуб. Сепак 2 милиони за нив не се баш малку, тимови од нивен ранг во Италија ни по толку не трошат за еден преоден рок.(иако во овој случај е многу мал дел од вкупната сума)

Тури му пепел на бизнисот ако Марота чека на тацна да му го дадат играчот само зошто Јуве е Јуве и не смее да се уценува.
Бизнис е ова, секој си гледа што повеќе да искористи, нема тука лутење или изигравање навредени.
И Јуве заебувал тимови вака и некој ги заебал Јуве, безброј пати, се дешава тоа во фудбалот(бизнисот). Не е тука работата кој е поголем тим или нешто слично, туку на кој побрзо му работи кликерот. :)

Ако не сакаат да ги дадат тие два милиони, има и други начини, пред се да се збори со Итурбе(кој што сум сигурен дека пре би во Јуве него во Атлетико) и неговиот агент и преку нив да се издејстувува тоа, а не одма да станат од маса и да дигнат нос зошто им го земал некој играчот пред нос.
1. Верона нема никаква обрвска кон Јуве се дури не падни потпис на хартија. Точно.
2. Арно ама има некои побитни работи во бизнисот, и особено во фудбалот. Ако се договориш за нешто (па и без потпис) подобро испочитувај го то нешто оти можи да си ја земиш бељата. Имаме општество кое во голема мера се потпира на џентлментство, заемна соработка и почитување (ова е поќе за во тема филозофија и нема да тупам). Јесте дека можиш да заебиш некој и ако имаш понуда од плус 10М можиш да свртиш грб ама голем си и клај на кантар колку вреди то нешто. Како додаток на ова само ќе кажам дека Јувентус е Јувентус и е многу побитен за италијанскиве клупчиња од што си мислиш. Едноставно ваквите клубови живеат за да продадат некој играч на големите клубови, билив ит ор нот ова му е еден од најголемите извори на приходи. Можи сега ќе се напрат паметни за Итурбе ама утре треба да продаваат некој нов Москардели, Жоржињо и сл. Најмалку што им треба е ембарго од големите клубови. Во Шпанија е уште полоша ситуацијата, не смеат а да му речат на дуото оти ќе јадат ембарго до банкрот.
Јеби га живот је курва и се е бизнис, ако има некој Каморанези одма ќе видиш добри односи. Се надевам ни ја сфаќаш поентата.:pipi:
3. За два милиони и добра карма со Јуве мислам дека треба да се пресреќни.[DOUBLEPOST=1405018065][/DOUBLEPOST]
Трансферите што ги правиме не ме убедуваат. Сум за млади играчи ама дефинитивно повеќе бев за Санчез отколку за Итурбе. Мората ми е енигма а Евра е краткорочно решение.
Чекај Ештон да порасни[DOUBLEPOST=1405018207][/DOUBLEPOST]
Ако не за 25 да ви го дадеме :) па како пиша ќе лапнеме,не дупиш сеа?:icon_mrgr:

п.с момци чил,информацијата е од дејли мирор,секој ден пишуваат за Видал во Манчестер.
Дејли Мирор заедно со Дејли Мејл и Сан се најлошите весници шо можи да ги замисли чоек. Дури и женските од зграпчи го денот им се жута штампа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Манчестеровци , знам дека читате :D
Видал не го даваме,а уште помалце за таков ситнеж ко што спомнувате :P
Eвра и Нани ќе ви ги дадеме без пари за да намалите цена на Видал. :D Иначе не знам за каков ситеж се спомнува, околу 45м евра? Па и не се малку де. :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
Eвра и Нани ќе ви ги дадеме без пари за да намалите цена на Видал. :D Иначе не знам за каков ситеж се спомнува, околу 45м евра? Па и не се малку де. :)
Ама тоа се се шпекулации, така...? :icon_mrgr:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Ама тоа се се шпекулации, така...? :icon_mrgr:
Тоа ќе видиме. Вчера на фб налетав на една изјава од Морота, демек свесни се дека кога-тогаш ќе се разделат со Видал. Ама појма неам колку е точна, оти од некоја фан страна беше. :D

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Мората го неам гледано нешто многу во Реал и немам некое позитивно мислење за трансферов,али чим Конте притискаше толку за играчов,ваљда знае што прави.
Како што читам утре,задутре ќе се официјализира,па нека му е со среќа

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
премногу би било 65 а што се однесува до нани уште од сега би ви го пратиле !!!!
Зашто Видал да си ја назадува кариерата и да оди во тим што нема да игра ЛШ ?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Зашто Видал да си ја назадува кариерата и да оди во тим што нема да игра ЛШ ?
Леле како ќе си ја назадува. Сеа изведуваш и ти. Големо чудо една сезона. Ќе му дадат добар процент поголема плата, го боли газот за една сезона. :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Леле како ќе си ја назадува. Сеа изведуваш и ти. Големо чудо една сезона. Ќе му дадат добар процент поголема плата, го боли газот за една сезона. :)
Кој гарантира дека Ман Ју наредна сезона ќе биде во топ4 во Премиер ?

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Бог !!!!!!Една од најдобрите трансфери .Класа играч е секогаш класа играч.Така ке биде и со Евра . 10445937_774659635919941_2911078970191594608_n.jpg

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Ако некој Херера е 35м, тогаш видал кој што е докажан и во помал, а и во голем клуб, вреди минимум 20 повеќе од овој. И Шо ќе го спомнам. Ако за него беа спремни да платат и платија 30м, тука треба да идат дупло, за да можеби се понадеваат. Сум против клаузули(како и да беше), ама некогаш треба да се стави, па нека се чешаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom