Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој може да ми препорача додатоци во исхрана за подобар метаболизам, слабеење и зацврстување на мускулите како на пример некои добри амино киселини или сл...

Постои ли урда без сол? И од која фирма ако постои?

Дали некој може да ми препорача додатоци во исхрана за подобар метаболизам, слабеење и зацврстување на мускулите како на пример некои добри амино киселини или сл...
a3tru.jpg

Здраво е да се пие кисела вода? Содржи минерали да, но ме ,,плаши“ тоа дека е газирана

Постои ли урда без сол? И од која фирма ако постои?
Јас купувам несолена урда од едно дуќанче на Зелен пазар, рефус е, не знам од која фирма, ама е многу убава, 110 ден кг

Дечки ај тие што вежбате помош мала ако не ви е проблем.
Каде може да се најде низ Скопје
Најефтин стек, да не е саламурен ?
Урда нискомасна од Идеал Шипка порано што се продаваше или пак друга некоја со помалку масти?
Ориз интегрален?
Туна и сардина?
Предлог на некој оброк за време на чистење што може да се припреми брзо и да може да се носи на работно место. Ви благодарам Поздрав.

Еве ги протеинските барови од ДМ некој што ги спомна во претходните мислења. Вчера ги пробав, не се лоши. Цената им е 30 денари , 45 грама се.
https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http://www.dm.de/de_homepage/dasgesundeplus_home/dgp_produkte/dgp_produkte_sport/dgp_produkte_sport_eiweiss/37050/dgp-eiweiss-fitness-riegel-banane-kakao-crispies.html&edit-text=

Од каде може да купам ?

Пробај доста вкусно е и лесно за правење.
110 грама урда а тураш рандом од кеса :facepalm:. Ок друже фала на трудот, али малку смеа ме фати со видеово. П.С банана за време на cut ја не би ;)

Дечки ај тие што вежбате помош мала ако не ви е проблем.
Каде може да се најде низ Скопје
Најефтин стек, да не е саламурен ?
Урда нискомасна од Идеал Шипка порано што се продаваше или пак друга некоја со помалку масти?
Ориз интегрален?
Туна и сардина?
Предлог на некој оброк за време на чистење што може да се припреми брзо и да може да се носи на работно место. Ви благодарам Поздрав.
Стек во кам имаш аргентински195 денари кило, туна во кам сега ја намалија 47 денари 185 гр. Урда Смојмировска имас продавница позади поштата на влезот во ново лисиче, оризинтегралрн ана пазар имаш 80-90 денари[DOUBLEPOST=1405025901][/DOUBLEPOST]Јас за на работа си носам ориз со пилешко ем брзо се јаде ем лесно се носи :d

110 грама урда а тураш рандом од кеса :facepalm:. Ок друже фала на трудот, али малку смеа ме фати со видеово. П.С банана за време на cut ја не би ;)
Кога немаш основен поим за калории и макронутриенти, мисли си дека овошјето дебелее и дека ако си во калориски дефиицит не е битно дали е од банана или Сахароза битно е да знаеш количина колку внесуваш , ќе губиш килограми.
А не си ни го пробал рецептот, така да пробај го и ќе видиш.
500-600 калории е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom