G
garthok
Гостин
Мхм, со толку пари и посветеност не е тоа тоа. Негде грешиш, Стеф. Али психички си рипнал which is nice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред некој месец кажуваше дека 12% телесни масти имаш. Всушност тоа е тоа што ги иритира тие што те читаат, непостојаноста во ставовите и често менувањето мислење. Како и да е, сите учиме и пробуваме да се подобриме не си единствен, твојот проблем е што кажуваш оп пред да скокнеш.Дебел ме сметаш со 15% телесни масти, оди лечи се.
12% телесни масти.
![]()
Одсега натака држете се до темата.
Дискусии за нечија моменална физичка состојба нека се одвиваат во соодветната тема.
Многу е вкусно, да не имаш некои слични рецепти.Еве еден брз и ефтин шејк за оние кои тешко качуваат мускулна маса.
300 мл млеко.
4 цели јајца.
1 банана.
50 гр декстроза/шеќер.
2 големи лажици какао/чоколадо во прав.
Ги кршите јајцата во сад за матење, го додавате млекото, шеќерот и какаото, ја сецкате бананата на парчиња и матите додека смесата не ферментира.
Шејкот има ~850 калории, ~45 грама протеин, ~85 грама јаглехидрати, ~35 грама масти.
![]()
Само што смесата не “ферментира“ туку се “хомогенизира“ т.е. станува хомогена.Многу е вкусно, да не имаш некои слични рецепти.
А бе се спремав одамна да го пробам ама немав блендерСамо што смесата не “ферментира“ туку се “хомогенизира“ т.е. станува хомогена.
А вака звучи вкусно.
И гејнерите се тешки...
Да де, али не мислев да ми е тешко после туку не „лизгаат“ низ грло ко сок, мислевСи пробал ?
Ако си ставал по 2-3 дозерки можда,или не доволно млеко...јас пиев muscle juice и беше топ.Да де, али не мислев да ми е тешко после туку не „лизгаат“ низ грло ко сок, мислев