Играме фудбал - 10.07.2014 - Четврток, 19h!! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате?

• Вкупно гласачи
    27
Будно ќе следам, ако некој откаже, могуче е јас да се убацам као прва резерва да ве ослабам малце, пошо лесен сум. :D

Будно ќе следам, ако некој откаже, могуче е јас да се убацам као прва резерва да ве ослабам малце, пошо лесен сум. :D

Еве мене биди ми резерва пошо ако сме многу јаки ќе ми стане досадно па ќе сакам да одморам :D.

Се зезам, дојди бе не се будали знаеш дека у секој случај некој у последен момент зезнува и нема да дојде :D.

Фудбалот утре ќе пробам да го напумпам со иглица па ќе пишам резултати :cool:

Мене страв ми е да идам ск од племето :D

Има место за новајлии?:)
има зошто да нема :D[DOUBLEPOST=1404835867][/DOUBLEPOST]
Дојди и ти таман ќе дојде и @Mr. Mojo Risin' и ќе имаме по една измена секако сите нема да можеме да трчаме цело време... :D

Ама тие што можеме да трчаме да не се менуваме добро? :)

Сериозно јас можам да трчам доста и реално не ми е до менување.Не играме 3 саата :D

Сериозно јас можам да трчам доста и реално не ми е до менување.Не играме 3 саата :D
Секогаш игравме така и така најдобро и најферски да се игра секако по една измена и тоа тоа доколку они двајца дојдат ако не тогаш ќе си останеме така...

И јас сум за тоа. Не можам да влагам да излагам, ќе се ладам за џабе...
Да не ме сфати некој погрешно, кој сака нека дојде да игра.

Секогаш игравме така и така најдобро и најферски да се игра секако по една измена и тоа тоа доколку они двајца дојдат ако не тогаш ќе си останеме така...
За мене ако мислиш оваа недела неможам (ногата вчера ја заебав на кеј и Илумиус цел ден ми препишува креми за да ја средам). За следната недела ке можам да дојдам како резерва.

Тогаш остануваме овие што сме, без замени и тоа е тоа и немој некој да не дошол да заебе :D да не биде геј.

Епа ај и јас да не дојдам оваа недела ќе оставиме за некоја наредна прилика. Сепак единствена резерва ќе сум и плус нов по Awkward здравје :icon_lol:

Дечки абе лошо сте ме разбрале. Не мислев да дојдам и да бидам резерва, туку мислев овде да бидам резерва, доколку некој откаже дека можно е да улетам. И јас сум добар со кондицијата ни мене не ми е до мењање. :D

Епа ај и јас да не дојдам оваа недела ќе оставиме за некоја наредна прилика. Сепак единствена резерва ќе сум и плус нов по Awkward здравје :icon_lol:
aj следната недела заедно ке бидеме резерви .;) Ја Насри ти Касиљас :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom