Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Ама не гледајте само release dates, обично пред масовно пуштање во кината идат на стотици фестивали, манифестации, критичари..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Јас се сеќавам кога интернетот беше 30/30.. после неколку вечности знам телекабел имаше пакет од 15 гига.. на сите тие лимити јас имав симнувано филмови како The Hottie and the Nottie.. и никогаш, апсолутно никогаш не бев штедел.. има додека има, или ми било мака за потрошени мегабајти.

Се.

До.

Денес.

Неможам да ги преболам 10.310.553-те килобајти за Noah.

Drag me to Hell поарно да го гледав. ВТОРПАТ.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.825
Поени од реакции
11.910
The Prestige ремек дело,цел филм држеше внимание,а на крај одличен plot twist.За мене посебно добро беше тоа што не очекував пресврт,едноставно тоа не го навестува филмот,не беше предвидлив како некои други филмови.Кристофер Нолан нема лош филм :cuc:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
1.47GB најдобро потрошени на The Other Woman! Kate Upton's tits овај Acting се одлични:icon_lol:
Цицки на страна доста интересно филмче за тепање време , ги има две од поомилените ми актерки Кам Дијаз и Лесли Мен , кој покрај Кејт изгледаат како бабички :(

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Сакам да ја симнам House of Cards првата сезона да ја гледам пак, али во 1080. Е сега, наоѓам два торенти и тоа:
House Of Cards S01 Season 1 1080p 5.1Ch BluRay ReEnc-DeeJayAhmed - 8 GB
и
House Of Cards (2013) - Season 1 BD 1080p Multi-subs HDCLUB - 22 GB

Ме интересира, дали има некоја разлика во квалитет во торентите ради големината, и дали тоа значи дека овој вториов е поквалитетен? Не сум ограничен со ГБ, ама ако е ист квалитетот за џабе да не трошам време во симнување на три пати поголем фајл..

П.С. Знам дека е забрането торенти на форумов, али ги замолувам модераторите да не го бришат одма, барем додека не ми одговори некој. :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Calvary - Е, тоа е филмот. Колку само добар филм, со добра глума, добра приказна, неизвесност до самиот крај. Не те остава рамнодушен и не те остава а да не го предвидуваш крајот на филмот. Религиозно филмче претежно, драма која дефинитивно ќе конкурира за еден од најдобрите наслови оваа година, дефинитивно!

патем, ме мрзи да барам, според книга е сниман филмов или?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Space Odyssey е поинтересен од фудбалов :([DOUBLEPOST=1404859353][/DOUBLEPOST]@Бомбастичен Дрогираш

Датум на излегување: 1 Август

Од кај ја набави машината за патување низ времето ? :icon_mrgr:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom