Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Слушнал дека сите го гледаат Edge of tomorrow а го симнал Age of Tomorrow. Тоа е Дрогирашот :pos:

Слушнал дека сите го гледаат Edge of tomorrow а го симнал Age of Tomorrow. Тоа е Дрогирашот :pos:

Глуп си, докажано е тоа.

Читај малце погоре, не е само да се зборува.

R6EpXc2.gif

Coach-Mick-Mcarthy-Look-at-Camera-Smile.gif

Ова објаснува некои работи
Што објаснува?

Со други зборови: исто срање во различно пакување. :D[DOUBLEPOST=1404595244][/DOUBLEPOST]
Гледај го Shelter, нема да зажалиш!
Се што препорачавте се симиња (y)

Attachments

• trtsd.jpg
    trtsd.jpg
    118,9 KB · Прегледи: 36
Здраво дечки едно прашање ако може.

Планирам да ставам печка на пелети па ако може некој да удри некоја груба пресметка за трошок на пелети и цена за печката исто. Печката треба да задоволи 140-150 грубо метри квадратни. До сега се греам на парно и сметките за струја не ми се помалку од 25.000 месечно особено декември, јануари и февруари. Планирам исто така печката да ја поврзам со парното и преку тоа пак да си грее.

Ако може некој да пише тука или ако е некој по стручен нека пушти во инбокс порака.
Исто ако може неколку линкови од фирми за печки и такви работи

Однапред благодарам.

Сида фатив од Grand Budapest Hotel, у депресија ме однесе хуморот, крв од очи ми течеше изминативе саат и 39 минути. :facepalm:
Ми ги натепале оној од Schindlers List, Едвард Нортон, стариот од Reservoir Dogs, мртвиот Вилијам Дефо и сакаат да се смеам, мрш бе. :tapp:
Жанр комедија, како не бе, требало да го опнат у глупава драма или ванаби комедија.
Ај чао.:вонзем:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom