Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.082
- Поени од реакции
- 62.195
Equilibrium - Акција = 1984
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Balе топ си ја заврши работата, имаше јака глума во предвид на сценариото али генерално да, тапа глума од другите.Приказната е супер, ама реализацијата не баш. Исто така има многу лоша глума и покрај тоа што има добри глумци во главните улоги. Како и да е доста забавен и лесен филм за гледање е Еквилибрум
Добро сега, не може од таков филм да очекуваш да не е предвидлив. Тоа се гледа за да си уживаш два саати. Вториот Вулверин мене ми е најлошиот дел, и нема шанси да извадат нешто толку лошо колку тоа уште еднаш. Не се ни сеќавам што се случуваше, на сила го гледав. А First Class како ти беше? Ако ти се свиѓаше тој, и најновиот ќе ти биде одличен.Догледав конечно се од X-Men (освен последниот, чекам блуреј од тој).
Двојката најдобар, тројката најслаб за мене. Не знам зошто ама Џенифер ич не ми легна како Мистик и многу ми беше мутав цел дел. Ама за последниов слушнав и читав многу добри критики па сега со душа го чекам да дојде на Блуреј.
Вулверин кецот ми беше просек, ништо посебно, океј колку да се каже нешто претходно, како станало се тоа, ама вториов Вулверин, со јапонциве ми беше ептен изгубен во времето и просторот, само крајот мислам дека вредеше у цел филм. Предвидлив, сите пресрврти се знаеја миниму 20-30 минути пред да се случат...Се на се океј филмчиња се, забава, ефекти, приказната не им е толку лоша, си имаат одлични моменти.
Грешно пишав, мислев четворката најслаб (First Class). Не знам ти викам не ми легнаа некако Џенифер со улогана, а и приказнана ми беше оток онака.Добро сега, не може од таков филм да очекуваш да не е предвидлив. Тоа се гледа за да си уживаш два саати. Вториот Вулверин мене ми е најлошиот дел, и нема шанси да извадат нешто толку лошо колку тоа уште еднаш. Не се ни сеќавам што се случуваше, на сила го гледав. А First Class како ти беше? Ако ти се свиѓаше тој, и најновиот ќе ти биде одличен.
Како мислиш не ја елаборирале приказната? Приказната е Орвеловска, повеќе од јасна и самиот филм почнува со нарација. За повеќе ти кажав, прочитај ја 1984 или гледај го филмот "1984". Глумата на Шон Бин?Balе топ си ја заврши работата, имаше јака глума во предвид на сценариото али генерално да, тапа глума од другите.
И не беше добра реализација бидејќи ептен имаат удрено акцент на акција, не ја елаборирале приказната.
Како мислиш не ја елаборирале приказната? Приказната е Орвеловска, повеќе од јасна и самиот филм почнува со нарација. За повеќе ти кажав, прочитај ја 1984 или гледај го филмот "1984". Глумата на Шон Бин?
"But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
И кога сме кај акција сцените се закон, не како во повеќето филмови во кои не се знае кој пие а кој плаќа. Филмот е направен со 20 милиони буџет и изгледа одлично за тие пари. Еден топ актер толку зема по филм денес.
![]()
Одма иде на даунлоуд а и ќе сидам башка![]()
Е па за такви како тебе што се бунат постои продукцијава што прави вакви филмови.чекај, what is this? Леле го пуштив на даунлоад, 70% е веќе а овој некој си анонимен филм. Го смешав со Edge of tomorrow
ова е сигурно нешто како што беше Атлантич рим, пред Пацифик Рим.
Е па за такви како тебе што се бунат постои продукцијава што прави вакви филмови.
Сигурно како контра на Dawn of the planet of the apes ќе направат Down of the planet of the apes![]()