Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
@Rosemberg berg па добро и те како солидни играчи се Марковиќ и Шакири.
Лукаку и Балотели ? Па вие сте се уозбилиле бе, ќе прекинете од зимање играчи од Рома,Свонси,Атлетико и ќе се префрлите на квалитет а ? :D

Ај баш да видиме што ќе бидне, пошто ќе ви треба и те како играчи сезонава.
Тоа се муабети меѓу нас инаку нема ништо ни за Бало ни за Лукаку нити пак ќе има. Естамос?
Добри се Маркович и Шакири ама ќе треба уште еден добар напаѓач

Епа заебаваат. Вие нели Морено го имавте договорено, еве ништо нема. Ние Луис го имавме договорено, сега испадна уште се натегаат :D

Него, за Маркович читам 25 милиони. @Scouser88 што ќе кажеш? :D
Ја ќе ти кажам за него. Вика ако ги земеме Маркович и Ловрен, им го простува Лалана :D

Никој не знае како е Енрике. Ни треба квалитетен лев бек. Не ок лев бек за кој се има надеж.

Златни леви бекови, ние Бертранд!
Морено и Бертранд. Енрике изгледа ќе лета во Севиља заедно со вујко му Аспас[DOUBLEPOST=1404678757][/DOUBLEPOST]Маркович за 20 милони фунти е ок. Ќе видиме како ќе се снајди Маркец. Подобро сега за 20 неголи по 2 години да вреди 50 па да речат нашиве скап е многу. Ловрен и тој е скоро готова работа. Ама Агер и тој ќе лета. Не се нормални нашиве. Друг стопер? Ако го остават Туре како четврти се да им ебам. Абе се да им ебам по втор пат велам. Да умрат, еден да не остани

Последно уредено:
Markovic covece, kakov igrac, koj i da im ja kreira transfer politikata definitivno znae sto pravi, najomilen mlad igrac mi e momentalno na planetava, igrata na Liverpul i te kako mu odgovara mada on e univerzalen i moze sekade da se adaptira.
Posle Suarez, deka neli najverojatno ke si zamine, ja ne veruvam deka momentalno u fudbalskiov svet postoi dostapna opcija koja ti garantira 20 gola vo sezona minimum ( tuka e Staridz momci, kako napredna posledni dve godini a e samo faking 24 ), zatoa najpametno e da se udri na vakvi transferi zasto Liverpul i bez Suarez moze da odrzuva eden timski fudbal kade bukvalno 14-15 igraci vo sezona moze da se zapisat vo lista na strelci, pri prekini se jaki pa tuka se Skrtel i kopmpanija, cat pat znae i Jonson gol da dade deka se ufrla napred i vlaga vo sansi, u princip skoro cela 11ka osven levata bekovska i sekako golmanot nema da pretstavuvaat poseriozna zakana za golot. Mada Markovic u idnina siguren sum deka ke go stigne nivoto na Suarez, deckoto veke sega prikazuva igri dostojni za prvi 11 vo bilo koj golem klub na planetava.

Taka da (y), baska balkanski mentalitet e, nema da glumi zvezda i da pretstavuva nekakov problem, ke dava sve od sebe na terenot u bilo koj mec, makar bilo i Karling kup vo prasanje.

Со парите од Суарез може да ги земете Лукаку, Колман и Ловрен. И повеќе од доволно за 2 фронта.

Чисто да се убацам, за црнгелата Лукаку ставам вето. Нема зимање. Иначе ќе се запалам пред Стемфорд со бензин и кибрит. :)

Со парите од Суарез може да ги земете Лукаку, Колман и Ловрен. И повеќе од доволно за 2 фронта.
Па ете десен бек бе маму му ебам, ја па се убив од мислење, само Дебуши ми текна. Колман луѓе, Колман!

Eдино, Мерсисајд може да биде проблем при трансфер на првите 2-ца.

Веќе 5-6 денови ве читам само.....Маркович испадна најдобар талент во Европа?
Абе вие луди ли сте бре......кој е бре тај Маркович...

Место да трчаме по играчи кои ќе ни гарантираат 10+ голови.... ние си играме разоткривачи на таленти!

Нека се среди одбраната..... има да чуре од август па натаму.
Напаѓач.... од рангот на ДиМарија....пошо шпицеви нели веќе имаме (Стариџ и Ламберт)
Нека се среди ситуацијата со Реина...ако се продава нека оди во пакет со Бред...и да се зема нов голман
И тоа е тоа...

Eдино, Мерсисајд може да биде проблем при трансфер на првите 2-ца.

Прво муабет е дека Колман и Лукаку се само тука спомнато како евентуални трансфери. Втор проблем е тој што го наведе. Евертон не го дава Колман во ЛФЦ, последно да им е :)

Добро е бар Ешли Кол нема да дојде ќе оди во Рома!

Како може бе да не го сакате Марковиќ, дечкото има талент, вреди коцката а и не се парите многу

Како може бе да не го сакате Марковиќ, дечкото има талент, вреди коцката а и не се парите многу

Тебе ти е симпатичен ради косата.. знам ја!;)

Дечкото можда има талент...кој не вреди 20+ сигурно!
Башка тимот ни е ПОЛН таленти... нам ни треба гол играч кој е спремен за 10+ голови по сезона!

ПС. Некој праша за Енрике!
Br7dkZNIAAABfzF.jpg

Веќе 5-6 денови ве читам само.....Маркович испадна најдобар талент во Европа?
Абе вие луди ли сте бре......кој е бре тај Маркович...

Место да трчаме по играчи кои ќе ни гарантираат 10+ голови.... ние си играме разоткривачи на таленти!

Нека се среди одбраната..... има да чуре од август па натаму.
Напаѓач.... од рангот на ДиМарија....пошо шпицеви нели веќе имаме (Стариџ и Ламберт)
Нека се среди ситуацијата со Реина...ако се продава нека оди во пакет со Бред...и да се зема нов голман
И тоа е тоа...

кој е тој? изгледа ти не следеш доволно фудбал сезонава, дечково гази игра крило трча како луд назад напред, колку само помага и во одбрана..брзина и дриблинг одличен.

Кол е веќе во Рим така да не се надевајте на него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom