The Championship Wimbledon (23.06. - 06. 07. 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Федерер што го освои 4тиот сет и ова е успех за него во период кога сите го отпишуваа лани, покажа дека сепак иако не може да се носи со "децата" на сите турнири сепак два-три пати годишно може да покаже добри партии против буквално сите.

Пред мечов предвидување ми беше дека што подолго би отишол мечов тоа повеќе се зголемуваат шансите на Ноле за титула, и сеуште стојам на тоа дека Ноле е фаворит во сетов, ама па кога веќе стигна до тука кој би можел да му го одземе правото на Федерер да се надева на уште една титула ?

Очекувам победа на Ноле, сакам победа на Федерер. Ама ај баш да видиме.[DOUBLEPOST=1404664924][/DOUBLEPOST]
@RickyLFC9 што бара Бобан Рајович во боксот на Ноле? :D
Пред натпреварот Новак знаејќи дека ова е ептен битен меч за него клекнал на колена и се помолил на Господ да му донесе среќа во овој натпревар за да стигне до титулата по што од небото се слушнало глас "Не се грижи чедо божјо, и кога ти тешко знај дека јас гледам над тебе".

И еве го над него, го гледа мечов.

Колку и да усраа двајцата,пак гледаме епско финале шо ќе се памети... а дали ќе биде како оноа на Федерер-Надал или Федерер-Родик зависи од петтиот сет.

Што има епско во овој меч? Реално, ова е за стандардите на финалистите лош меч. Демек ако се игра петти сет, мечот е епски?

Готов е Ноле,очигледно е дека тешко се движи,за разлика од Федерер,а богами и ја сум готов со 4 сата пројдени пред Тв:D

Лелеее мислам дека ќе го искршам тв заради коментаторов :mad:.. Ужасно ме нервира кога се дере на секој освоен поен на Новак, а кога ќе го изгуби поенот или ќути или Новак е крив зошто лесно го изгубил поенот .. Во никој случај да каже дека Федерер одиграл добро. ( или кој и да е противникот ) .. ЛОЛ :oops:

Новак водеше 2-1 во сетови и 5-2 во четвртиот сет. Смешно е на трева да не го затвориш тој меч. Елена Демантиева со својот легендарен сервис лесно ќе победеше. Какви жолти минути има Новак, страшна работа.

Тениски класик:vozbud::cuc:[DOUBLEPOST=1404666366][/DOUBLEPOST]
Лелеее мислам дека ќе го искршам тв заради коментаторов :mad:.. Ужасно ме нервира кога се дере на секој освоен поен на Новак, а кога ќе го изгуби поенот или ќути или Новак е крив зошто лесно го изгубил поенот .. Во никој случај да каже дека Федерер одиграл добро. ( или кој и да е противникот ) .. ЛОЛ :oops:
Не го крши молим те:facepalm: само нека ти текне дека Ноле е србин,и ние да имавмо ваков тенисер и ние ќе бевме исти,и не е точно дека ниеднаш не го пофали Федерер,не збори глупости.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Noleeeeeeeeeeeeeeeeeee :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1404666475][/DOUBLEPOST]Новак легендо хахаххаха :pos::pos::pos:

Ау, phew папсав и јас. :vozbud:

2230304.jpg

Конечно:vozbud:,срамота ќе беше ваков меч да не го освои.али сите честитки за големиот шампион покажа како се игра до крај браво:cuc:.

А бе Роже, никој нема да ти памти колку беше блиску...:( Честитки за Новак.

:vozbud::vozbud:

Ko zena u PMS mi bese Nole na mecov ne znaes so da ocekuvas od nego... ali vazno go osovi :X3::X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom