ShakaZulu
" Тој Сум Бре "
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 3.330
- Поени од реакции
- 3.720
но колку смилковски, јсп, ѓорче.... ќе се случат до тогаш ...ќе ни зоврие за многу догледно време, слушајте ми го зборов
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
но колку смилковски, јсп, ѓорче.... ќе се случат до тогаш ...ќе ни зоврие за многу догледно време, слушајте ми го зборов
во Ирак се случува тоаНе е во ред нацизам и расизам. Посебно не е во ред случајот со Хитлер. Да биле Евреите како радикаливе, јас ќе го истетовирав Хитлер на мене. Или па ако се најде некој како него да заврши работа со исламистичкиве радикални малоумници и нивните свети посрани војни. Ама кога имаш вакви инцестоидни копилиња кои заслужуваат да ги пратиш 2 метра под земја... во ред е и те како. Тоа е единственото нешто што ќе ти помогне да преживееш. Во иран почнаа да убиваат по 1000 луѓе дневно. Прашање на време е кога истото ќе се случи и кај нас.
но колку смилковски, јсп, ѓорче.... ќе се случат до тогаш ...
Не знајш ти шо е етничко чистење. Од вакви како ставови посакувам да ве нема тука.
Ти се плукнам у неписмениот. Стварно некои сте како од подрум излезени. Со што ли ви ја хранат свеста на вас, стварно не знам.
Надежта последна умира.
Сосема нормално е, човек кога нема за што да се фати, сам да си измисли имагинарна сламка на спасот. Ок и тоа е некаква утеха, да си измислуваш утехи.
Аха, нема лабаво.Ако се присетиш со инцидентите на пазарот на Бит Пазар меѓу продавачите на петарди и полицијата во декември 2013, кога дури им ја вратиле стоката, после неколку месеци сите тие продавачи на петарди кои беа вклучени во инцидентот, биле уапсени и против нив биле поднесени пријави.
Нацистите како нацисти не ги бранам зашто мојот народ страдал од нив а овие гремлини соработувале со нив. Поентата ми беше ако европеец нападне емигрант тоа е заради националистички и нацистички побуди, а ако емигрант нападне европеец тоа е дека е сиромав и ке се заведе како разбојништо.За жал нацистите, колку и некој да им се восхитува ја направија клучната грешка, го истребија од европа едно работливо, интелектуално, продуктивно и цивилизирано малцинство, за денес да биде заменто со ѓубрето на човечката цивилизција и развој.
Подржувајќи ја толпава сите Албанци колективно, самите се солидаризираа со нив и јасно се позиционирани. Нема дилема тука, џабе ги wihtewash-уваш....Од ваква копиљаана ко овие дечишта што излегле да протестираат и да демолираат и фрлаат со камења страдаат сите Албанци колективно, ...!
Од ваква копиљаана ко овие дечишта што излегле да протестираат и да демолираат и фрлаат со камења страдаат сите Албанци колективно
Нацистите како нацисти не ги бранам зашто мојот народ страдал од нив а овие гремлини соработувале со нив. Поентата ми беше ако европеец нападне емигрант тоа е заради националистички и нацистички побуди, а ако емигрант нападне европеец тоа е дека е сиромав и ке се заведе како разбојништо.
Башка и медиумиве нападите на емигранти врз европејци срамежливо ги обајвуваат. А пољацине едно педерско виножито шо запалија како светско чудо беше објавено.
За жал нацистите, колку и некој да им се восхитува ја направија клучната грешка, го истребија од европа едно работливо, интелектуално, продуктивно и цивилизирано малцинство, за денес да биде заменто со ѓубрето на човечката цивилизција и развој.
Дардо, јас у принцип се залагам за соживот.Тоа посакување да не не нема тука, подржано и со дејствие (палење имот) = етничко чистење.
Да, тука прочитав мислења дека албанците никогаш нема да помислат повторно да се вратат во Ѓорче.
Конфронтирање со полиција не е исто со конфронтирање со своите соседи.
Само дечково на аватаров мој е лекот......![]()