Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Не е во ред нацизам и расизам. Посебно не е во ред случајот со Хитлер. Да биле Евреите како радикаливе, јас ќе го истетовирав Хитлер на мене. Или па ако се најде некој како него да заврши работа со исламистичкиве радикални малоумници и нивните свети посрани војни. Ама кога имаш вакви инцестоидни копилиња кои заслужуваат да ги пратиш 2 метра под земја... во ред е и те како. Тоа е единственото нешто што ќе ти помогне да преживееш. Во иран почнаа да убиваат по 1000 луѓе дневно. Прашање на време е кога истото ќе се случи и кај нас.
во Ирак се случува тоа

но колку смилковски, јсп, ѓорче.... ќе се случат до тогаш ...

Ваљда сме такви како нација треба многу мака и зулуми да видиме за да проработиме во нас Македонското, воопшто не се сомневам дека ќе се решиме од племево, ама ќе мора да има невини жртви, инаку нема

Не знајш ти шо е етничко чистење. Од вакви како ставови посакувам да ве нема тука.
Ти се плукнам у неписмениот. Стварно некои сте како од подрум излезени. Со што ли ви ја хранат свеста на вас, стварно не знам.

Тоа посакување да не не нема тука, подржано и со дејствие (палење имот) = етничко чистење.
Да, тука прочитав мислења дека албанците никогаш нема да помислат повторно да се вратат во Ѓорче.

Конфронтирање со полиција не е исто со конфронтирање со своите соседи.

Па нема да се вратат исто како што не се вратија Македонците во Арачиново, Матејче и други села. ВИе први почнавте со етничко чистење и нормално е и ние да го посакуваме истото.

Надежта последна умира.
Сосема нормално е, човек кога нема за што да се фати, сам да си измисли имагинарна сламка на спасот. Ок и тоа е некаква утеха, да си измислуваш утехи.

Ако се присетиш со инцидентите на пазарот на Бит Пазар меѓу продавачите на петарди и полицијата во декември 2013, кога дури им ја вратиле стоката, после неколку месеци сите тие продавачи на петарди кои беа вклучени во инцидентот, биле уапсени и против нив биле поднесени пријави.

http://www.mkd.mk/makedonija/bit-pa...ovredeni-demonstranti-i-policajci-fotovideo#1

Од ваква копиљаана ко овие дечишта што излегле да протестираат и да демолираат и фрлаат со камења страдаат сите Албанци колективно, ако протестираат за нешто било што се знае како мирно се протестира, но ова е класичен Исламистички насилен протест кој се почнува од џамија(таму е јадрото на срањето) !
Па и полицајциве бре ама бе ги гледам на видеава жал ме фаќа за нив навистина ко со мочка да се правени но ни тие не се криви и нив некои одозгора им наредуваат што да прават како да се однесуваат(дефанзивно) во вакви ситуации каде што работата е чиста имаш пред себе група дивјаци која треба да се залепи и стопи на асфалтот !

Ако се присетиш со инцидентите на пазарот на Бит Пазар меѓу продавачите на петарди и полицијата во декември 2013, кога дури им ја вратиле стоката, после неколку месеци сите тие продавачи на петарди кои беа вклучени во инцидентот, биле уапсени и против нив биле поднесени пријави.
Аха, нема лабаво.
:tapp:

Не ме смеј молимте. Можам миљон случаи да ти наведам каде полицијата има двојни аршини. Еве ти пред тебе еден.
Верувам дека ниту партиските пратеници на формов не можат тој факт да го пренебегнат.

За жал нацистите, колку и некој да им се восхитува ја направија клучната грешка, го истребија од европа едно работливо, интелектуално, продуктивно и цивилизирано малцинство, за денес да биде заменто со ѓубрето на човечката цивилизција и развој.
Нацистите како нацисти не ги бранам зашто мојот народ страдал од нив а овие гремлини соработувале со нив. Поентата ми беше ако европеец нападне емигрант тоа е заради националистички и нацистички побуди, а ако емигрант нападне европеец тоа е дека е сиромав и ке се заведе како разбојништо.
Башка и медиумиве нападите на емигранти врз европејци срамежливо ги обајвуваат. А пољацине едно педерско виножито шо запалија како светско чудо беше објавено.

...Од ваква копиљаана ко овие дечишта што излегле да протестираат и да демолираат и фрлаат со камења страдаат сите Албанци колективно, ...!
Подржувајќи ја толпава сите Албанци колективно, самите се солидаризираа со нив и јасно се позиционирани. Нема дилема тука, џабе ги wihtewash-уваш.

Од ваква копиљаана ко овие дечишта што излегле да протестираат и да демолираат и фрлаат со камења страдаат сите Албанци колективно

///

Последно уредено:
Нацистите како нацисти не ги бранам зашто мојот народ страдал од нив а овие гремлини соработувале со нив. Поентата ми беше ако европеец нападне емигрант тоа е заради националистички и нацистички побуди, а ако емигрант нападне европеец тоа е дека е сиромав и ке се заведе како разбојништо.
Башка и медиумиве нападите на емигранти врз европејци срамежливо ги обајвуваат. А пољацине едно педерско виножито шо запалија како светско чудо беше објавено.

Јасно, се согласувам. Поентата ми беше дека ако денес десетици милиони евреи уште живееа во европа, јас сум сигурен дека ќе беа на страната на христијаните против овие дивјаците.

За жал нацистите, колку и некој да им се восхитува ја направија клучната грешка, го истребија од европа едно работливо, интелектуално, продуктивно и цивилизирано малцинство, за денес да биде заменто со ѓубрето на човечката цивилизција и развој.

Точно !

Тоа посакување да не не нема тука, подржано и со дејствие (палење имот) = етничко чистење.
Да, тука прочитав мислења дека албанците никогаш нема да помислат повторно да се вратат во Ѓорче.

Конфронтирање со полиција не е исто со конфронтирање со своите соседи.
Дардо, јас у принцип се залагам за соживот.
Ама ова што го правите, нема никаква смисла. Судот си го кажа своето, не гледам причина за протест и за фрлање камења врз судот, како стартна точка на протестов. Останатото не ми се ни коментира, на ништо не личе. Тоа е веќе дивјаштво. Покажува само колку сакате да имаме некаква заедничка живеачка тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom