Секс хигиена

• Креатор на темата Креатор на темата mmakedonn
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 декември 2013
Мислења
147
Поени од реакции
197
Кајганџи мили. Испотил се мажот оти многу копал на нивата и му се присакало. Улетува дома и ја згмечув домакинката. Масакар и праве. На пот мириса. Кал по пачавиците. Смрди. Но најбитно да се задоволи. Пректикувате ли во секој случај голема хигиена при сексот. Како орален така и анален? Туширање, парфемирање и бричење или ви е се едно? Битно ќефот да се стори. Меракот? До која доза на нехигиена би прошле? Дали се тоа влакнести интимни делови или боцкање со брада или неподнослива пот? Дали доколку ја нема целосната хигиена неможете да уживате во сексот? За орален подразбирам дека треба целосно гланцање под туш па после ....

Туш пред каква и да било сексуална активност е доволен.

Може некогаш после заеднички џогинг една партија запотени ...мислам не е на одмет:noze:. Ама 3 дена небањат партнер (посебно у лето на 50 степена) у никој случај.

Земал измолзал кравата. Запотил се од жешкото. И меѓу нозете зонљта корне. Кал под ноктите. И фрла исе како од мајка роден на жена му. Која туку што се избањала. Па јас да сум има да речам -: ајде бе пуфтесано магаре оти истуширај се. Сакаш пупичка чиста за една мрсна колбаса а ?
Е шо ми е де сабајле се тушираме заедно. Ај таман да прцнам еднаш и ќе се измијам. Е зашо ќе си измијен тогај за да спиеш ли? Мојта гаража не е авто делови па секој трактор со уље да ја прска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom