Секс хигиена

• Креатор на темата Креатор на темата mmakedonn
  • Време на започнување Време на започнување
:noze:Секс во туку што опрана постела. Навлаките мирисаат не ленор. Мммм и бањати и двајцата. Или уште подобро секс во када или под туш. Лелеееее:love:

Водата е (бе) антилубрикант!
Кој вели дека така е подобро, или не пробал или има... чудни вкусови. ;)

Пред доста години треба една типка да ми го пуше и јас тргнувам накај нужнико а она ме пита: дек ќе одеш?
Јас и викам: ќе одам да го заплакнам малце а она ми вика: абе типче, јас сакам к.р да пушам а не сапун [emoji4][emoji33][emoji7]

Samo Veselinova moze da otvori vakva tema. Inace ja na nivata jadam kromid i luk i odam vo krevetot. Nema mienje, so kal vo bela postela ;)

На тие што им смета пот претпоставувам у лето немаат секс, така?

Значи збориме за тазе пот, што е често и нормално у летниов период кога се потиме скоро цело време. Одстоена пот, небањато недела дена, па корупка фатила е скроз друг муабет.

Samo Veselinova moze da otvori vakva tema. Inace ja na nivata jadam kromid i luk i odam vo krevetot. Nema mienje, so kal vo bela postela ;)

Ако си од село. Во градот неможеш да најдиш работа што ќе правиш. Мора на нива. Абе добро. Мислам свесни сме дека и партнерот сака чист и убав секс да има. А не со смрдеата да го онесвестиш. Но има и такви пречисти. После мал замор одма туш маваат. А и не е препорачливо преголема хигиена. Така наслабнува имунитетот

три пати да си ја измие путката, убаво со сапун , дури после може да ја лижам...:X3:

аааа никако, најпрво у пчиња со камен убаво ке ја истрјам :sneaky:
Hahaha! Toa e prava partizanka! :)))))[DOUBLEPOST=1404295420][/DOUBLEPOST]Od ovie prashanja sledi odgovor> K**ac mi je masan , sex bitche slasan!
Zavisi od situacija, ali ako sum ljakse i na niva da rabotam sigurno kje shikam anti higienski, taka e pohardcore i poprirodno! ;)

:vozbud::vozbud::pos::pos::pos:ме насмеја..:tapp::tapp: абе ако не ми се цека кој гледа тоа...се шалам..во старо време немало вакви работи,миенјепред секој однос,бриченје,депилацији...ама сепак народот билпоздрав.(y)(y)ама немало и неверства...а ова денешното,кој со кого стигне...шо и да напра не го спасува;)[DOUBLEPOST=1404308063][/DOUBLEPOST]:pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1404308292][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Последно уредено:
Водењето строга хигиена при сексот, не е субјективно прашање на лични преференци туку must.

Водењето строга хигиена при сексот, не е субјективно прашање на лични преференци туку must.

Temava za avtorot poise tera na majtap... nejse, majtap so smrdea pri sex nema! Ne da e must nego e krajnost ili ubavo sredena stokmena ili nema gakicki vadenje ocekuvam isto od sprotiva.
Gnasotii kakvi sve sliki mi iskacaat koa ke pomislam zeludnik mi se vrzva u cvor. Ti se soblaka I te mava nekoja rea na ispoteno I zaurdeno u isto vreme:sick::sick::vozbud::sick:
Posle takvo nesto tri dena na infuzii da se sozemam.

Temava za avtorot poise tera na majtap... nejse, majtap so smrdea pri sex nema! Ne da e must nego e krajnost ili ubavo sredena stokmena ili nema gakicki vadenje ocekuvam isto od sprotiva.
Gnasotii kakvi sve sliki mi iskacaat koa ke pomislam zeludnik mi se vrzva u cvor. Ti se soblaka I te mava nekoja rea na ispoteno I zaurdeno u isto vreme:sick::sick::vozbud::sick:
Posle takvo nesto tri dena na infuzii da se sozemam.

Добро имаш право дека темава колку е озбилно напишана толку и е хумористична. Излегов од нормала со некои пишења. Значи само мислев на нормални мали нечистотии а не на такви екстремни случаи. Се заигравме малку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom