- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.198
Многу анализираш. Помалку мудрување, повеќе уживање.
Хедонизмот и промискулитетноста не му донесоа среќа на човештвото.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу анализираш. Помалку мудрување, повеќе уживање.

Јас кажав фраер си. Само паметни работи излегуваат од твојата уста.Хедонизмот и промискулитетноста не му донесоа среќа на човештвото.
![]()
Освен кога ме караш, тогаш тешки глупости...Освен кога ме караш, тогаш тешки глупости...

Јас кажав фраер си. Само паметни работи излегуваат од твојата уста.Освен кога ме караш, тогаш тешки глупости...
Инаку според чичко Гугле и тетка Вики, перверзии се
hermaphroditism, homosexuality, pedophilia, sodomy, fetishism, exhibitionism, sadism, masochism, coprophilia, necrophilia
(ме мрзи да ги преведувам)
Е сега кај се наоѓате вие „перверзните“?
заборави да го спомнеш и комунизмотЈас кажав фраер си. Само паметни работи излегуваат од твојата уста.Освен кога ме караш, тогаш тешки глупости...
Инаку според чичко Гугле и тетка Вики, перверзии се
hermaphroditism, homosexuality, pedophilia, sodomy, fetishism, exhibitionism, sadism, masochism, coprophilia, necrophilia
(ме мрзи да ги преведувам)
Е сега кај се наоѓате вие „перверзните“?
Greska si, toa spagjasе vo opsesivno kompulzivni rastrojstva na licnosta.заборави да го спомнеш и комунизмот
Не само болно и шабанско .Се е тоа болно.
Хедонизмот и промискулитетноста не му донесоа среќа на човештвото.
![]()
Геј фора, оти не сум изненаден.Уше и женско да најдовте ќе беше многу поубо и повозбудливо
Викаш правеле грчка тројка...двајца мажи и еден маж?Уше и женско да најдовте ќе беше многу поубо и повозбудливо
нешо помодерно - бекстрит бојсВикаш правеле грчка тројка...двајца мажи и еден маж?