Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не поминеа Ван Гал ќе беше крив, поминаа пак тој крив. На некој тука нзс неможе човек да ви најде.Чекај бе сеа сериозно нешто мислите дека заради потезите на Ван Гал поминаа лалињава?
Detski muabet. Fudbalot nema da prosperira. Kao mislish za Makedonija zborime.Ради вакви работи фудбалот е хејтан во САД, а и низ остатокот од светот. Се додека дајвање ќе биде наградување, и се додека ако Меси падне во шеснаесетник е пенал а Пандев при ист фаул ако падне е жолт за дајвање фудбалов нема да просперира и ќе биде само еден голем бизнис.
Па да изгубеа ќе беше и те како крив, поминаа ``на среќа`` и воопшто не е заслужен за оваа победа, што не е јасно?Да не поминеа Ван Гал ќе беше крив, поминаа пак тој крив. На некој тука нзс неможе човек да ви најде.
Не. За разлика од натпреварите со Шпанија и Чиле, овде Ван Гал немаше влијание врз победата. Напротив, имаше неколку грешки на почекот. Денес ги извади среќа и индивидуален квалитет.Чекај бе сеа сериозно нешто мислите дека заради потезите на Ван Гал поминаа лалињава?
Ај бе куров ми не било пенал.Се гледа дека го нацапа.....си падна овој ко покосен по навика,ама дека такво со чиста совест може да го свирне судија и тоа како може. 9 од 10 судии ќе го досудеа.Гол по корнер и непостоечки пенал. Како не му беше само срам да свирне таков пенал, микроскопски контакт недоволен за фаул надвор од шеснаесетник а камоли пенал.
Тоа во прво полувреме требаше да го свирне а не да компензира вака во 94та минута.
Ич не ми се свиѓаат вакви победи гнасни, одма ми се одмилува таа екипа што ќе победи вака. Бем ти фудбал.
Се согласувам,среќа и индивидуален квалитет.Не. За разлика од натпреварите со Шпанија и Чиле, овде Ван Гал немаше влијание врз победата. Напротив, имаше неколку грешки на почекот. Денес ги извади среќа и индивидуален квалитет.