Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо нема да земеме летово,ќе го лапаме немиен догодина

Legit
53af2a52f2569.jpg

https://twitter.com/francoispinet

Кој е овој? Има погодено некој трансфер?

За Жиру и Кош погодил тој коа биле пред потпис а иначе сите новини денес пишуваат само за Санчез и Шнидерлинг во Арсенал, овој вториот не ми е мн импресивен а за Санчез топ играч но сепак не може тој да игра како истурен шпиц можда и Мартинез ке се земе или будалата Балотели треба и одбрана десен бек и нов штопер ако ни замине Верма :(

За штопер според новинар од СкајСпортс во преговори сме со Ловрен од Саутемптон што е одлична опција како за бек-ап на кинескиот ѕид. За Мартинез не ми се верува дека чичо би одвоил кеш ако веќе планира да го ангажира Санчез.

Секоја чест за Кембел, како само го изведе пеналот!!!!!! Респект, најмногу му се радувам во новата сезона на Кембел. Ебете се Грци ајде по дома педеришта!!!!

Кембел трчање 120 минури респект:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1404082677][/DOUBLEPOST]А да и голманов Навас да го земеме нема да биде лошо.

До сега најдобар дрес. Секоја чест за Фифа. Овај дрес мора да го имам. :cuc:

Ако е овој, а најверојатно е, (се вртат фотки цел ден од истиот) тогаш ставарно е преубав, ама оѓин ќе биде оригиналот маме им ебем.

Добар е, ми се сфиѓа, ама некако најубав ми беше оној бордиот од 05/06 сезоната, дали дека беше легендарен и од убави времиња или дека стварно е најубав незнам, ама тој ретко кој би ми го заменил :)

60 фунти ќе биде дресот, гледам за сите екипи толку им кошта

Реално многу, за нас Македонците. И 50 се многу, ама ај реков ако е до кај 43-44, во ред, до 50 ќе се претрпи, ама 60 е многу. Ќе чекам попуст или ќе порачам од алиекспрес од некое Кинезче XXXS бројче. :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom